BoCasa
Zoeken

Villa kopen Costa Blanca

Villa kopen Costa Blanca

De beste optie om het hele jaar door te genieten van een onvergelijkbaar paradijs aan zee is om een Villa kopen Costa Blanca. De moderne luchthavens van Alicante en Valencia , die u gemakkelijk kunt bereiken via de uitstekende snelwegen en nationale snelwegen die in Spanje bestaan, hebben een gevarieerd aanbod aan bestemmingen, voornamelijk naar Europese hoofdsteden. Elk seizoen van het jaar is perfect voor een uitje naar de Costa Blanca en genietend van de prachtige zon en de prachtige stranden terwijl je langs de kust slentert.

De stranden van de Costa Blanca hebben het grootste aantal blauwe vlaggen in Spanje vanwege hun buitengewone omgevingscondities en infrastructuur van topkwaliteit. De stranden en baaien die we vinden, kunnen uitgestrekt en breed zijn met zacht en fijn zand. Ze zijn meestal erg toeristisch en zijn uitgerust met douches, voetwassers, toiletten, houten loopbruggen om toegang te krijgen tot de zee, beveiliging en strandwacht, verhuur van ligbedden en parasols, ... We vinden ook kleine afgelegen stranden of kliffen inhammen van grote schoonheid . Het kristalheldere water nodigt uit om te zwemmen of leuke watersporten te beoefenen.

De Costa Blanca is een geschikte plek om met huisdieren te reizen. U zult genieten van wandelen met uw hond terwijl u de prachtige hoeken ontdekt die hij verbergt. Je vindt er ook hondenparken waar je hond kan socializen met andere dieren. Houd er rekening mee dat er in veel kustgemeenten hondvriendelijke stranden zijn . Vergeet deze mooie momenten niet te delen met je vrienden op sociale netwerken.


Koop een Villa kopen Costa Blanca, een uitstekend idee om te zonnebaden en plezier te hebben op het strand

De beste optie om met je vrienden op het strand te genieten of ontspannen aan zee te zonnebaden, is door een Villa kopen Costa Blanca. We nodigen u uit om onze website te bezoeken en u zult een uitgebreid portfolio van nieuwe en wederverkoopvilla's ontdekken. U zult onder de indruk zijn van de prachtige avant-garde en elegante ontwerpen van onze chalets. De gevels hebben brede rechte lijnen en beglaasde gebieden waardoor u kunt genieten van het prachtige uitzicht dat de Middellandse Zee biedt. De spectaculaire infinity-zwembaden zijn uitgerust met onderwaterverlichting, jacuzzi, fonteinen, ...

Wij bieden u ook charmante traditionele designvilla's aan , zeer typerend voor de Costa Blanca. De witte balustrades vallen op, de roodachtige daken contrasteren met de witte gevels en de natuurstenen plinten. U zult genieten van de bogen van de veranda's van waaruit u de pittoreske tuinen rondom het huis kunt observeren.

Bij BoCasa bieden we u villa's aan op de beste locaties aan de Costa Blanca: Moraira, Jávea, Benissa, Teulada, Benitachell, Cumbres del Sol de Benitachell, Benissa Costa, Pedreguer, Llíber, Jalón, Gata de Gorgos, ...

Neem contact op met BoCasa om Villa kopen Costa Blanca

Als u een Villa kopen Costa Blanca wilt kopen, bezoek dan onze website. U vindt vast wel het huis dat u zoekt. We willen graag dat u contact met ons opneemt als u wilt dat we u helpen bij het vinden van de villa van uw dromen. Onze makelaars bieden u persoonlijke aandacht waar u dol op zult zijn.

Om contact met ons op te nemen, kiest u de manier die voor u het meest comfortabel is:

  • Vul het formulier in dat op internet verschijnt
  • Stuur een e-mail naar info@bocasa.nl
  • Bel de telefoons: +34637148358 | +31 658771610.

Contact BOCASA NEEMT CONTACT MET U OP

Responsable del tratamiento: BoCasa Real Estate SL, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp