BoCasa
Zoeken

Villa’s te koop Costa Blanca

Villa’s te koop Costa Blanca

Weet u wat u kunt doen om uw kwaliteit van leven te verbeteren? In onze open villa's met uitzicht op de vallei, te koop aan de Costa Blanca Noord, vindt u de rust en vrede die u nodig hebt om meer tijd samen met uw gezin door te brengen zonder de storende geluiden van de grote steden. Kom en ontdek je kleine stukje paradijs verpakt in een gezonde omgeving.

Zoals je zou verwachten, voelen veel buitenlandse toeristen zich aangetrokken door het uitstekende mediterrane weer van 320 dagen zon . Dankzij deze gunstige temperatuuromstandigheden is het mogelijk om te profiteren van de ochtenden die buitenplannen maken, zoals zonnebaden op het zand, wandelen of zelfs golfen op golfbanen van het hoogste niveau. Javea, Moraira of Calpe zijn enkele van de steden die dit voorrecht genieten. Vanuit BoCasa moedigen we je aan om getuige te zijn van een van de mooiste landschappen ter wereld: het contrast van de kliffen met de turquoise wateren.

Bij BoCasa zijn we ons bewust van de grote vraag rond deze mooie kustplaatsen omringd door de Middellandse Zee . Om deze reden bieden we een breed scala van wederverkoop en nieuwbouw eigenschappen zodat iedereen kan genieten van de vakantie of pensionering zoals gewenst.

Ontdek onze verschillende Villa’s te koop Costa Blanca

Als u een lange tijd in Spanje wilt wonen of een ontspannen vakantie wilt doorbrengen , raden wij onze verscheidenheid aan Villa’s te koop Costa Blanca:

  • Gezellige wederverkoop villa in Benimeit Moraira met zonnig terras , privé zwembad en tuin groot genoeg om te zonnen en barbecuefeestjes te organiseren.
  • Spectaculaire open villa met uitzicht op de vallei in La Cumbre del Sol met zwembad , airconditioning, open haard, BBQ en parkeerplaats.
  • Mooie villa wederverkoop in Benissa omgeven door een fantastische vallei met zwembad .
  • Volledig ingerichte nieuwbouwvilla in Alcalali Alicante met modern design

Wat vindt u van deze villa's te koop in Costa Blanca Noord? Het voordeel van deze eigenschappen is dat ze zich in de buurt van het centrum van de steden en dicht bij de zee bevinden, zelfs veel van hen hebben zelfs een solarium met uitzicht op zee . Voor meer informatie raden wij u aan om de vermelde eigenschappen te bezoeken, waar u de functies, beschrijvingen, locaties kunt zien en zelfs u de hypotheek kunt berekenen.


Vraag meer informatie over onze Villa’s te koop Costa Blanca als u geïnteresseerd bent

Als u vragen heeft over onze Villa’s te koop Costa Blanca, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze onroerendgoedadviseur in Javea of Moraira . We helpen u graag met de juridische en financiële aspecten waarmee u niet vertrouwd bent. Bij het kopen of verkopen van een woning is het belangrijk om rekening te houden met enkele stappen.

Zie onze contactgegevens hieronder en neem gerust contact met ons op:

  • Kantoor: 'La Casita' Calle Henry Matisse 4, 03730 Jávea, Alicante
  • Telefoons: +34 637 148 358 / +31 658 771 610
  • E-mail: info@bocasa.nl

Als u wilt, kunnen we een kennismakingsgesprek op een mooi terras of op ons kantoor organiseren.

Contact BOCASA NEEMT CONTACT MET U OP

Responsable del tratamiento: BoCasa Real Estate SL, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp