BoCasa
Zoeken

Villa te koop in Moraira

Villa te koop in Moraira

Weet je waarom onze villa te koop in Moraira zo aantrekkelijk zijn voor een groot aantal buitenlandse mensen? Costa Blanca is gekozen als een van de favoriete bestemmingen, omdat het fantastische mediterrane weer u toelaat om op elk moment van de dag een snack te nemen op een zonnig terras.

Houd de droom van het kopen van een huis in de Spaanse kust levend met BoCasa , het onroerend goed aan de Costa Blanca dat zijn diensten gratis aanbiedt aan de partijen van de koper . De grote verscheidenheid aan eigenschappen vergroot uw kansen om uw geschikte huis te vinden. Welk type woning zoekt u? We raden u aan een kijkje te nemen bij onze verschillende bouwprojecten die variëren van wederverkoop vrijstaande villa's in Moraira tot luxe villa's in Teulada .

Wonen in een van onze ingerichte huizen in Moraira heeft enkele voordelen, zoals:

  • Mooi uitzicht op de zee of de bergen
  • Volledig ingerichte keuken met inbouwapparatuur
  • Solarium
  • Prive of communitair zwembad omgeven door palmbomen
  • Buiten zonnig terras met BBQ-zone
  • Korte afstand tot de voorzieningen, stranden en golfbanen
  • Modern of mediterraan design
  • Toegang tot de stranden

Verbeter uw kwaliteit van leven met onze villa te koop in Moraira

Wat is uw mening over onze verschillende modellen van onze villa te koop in Moraira? Vergelijk hun beschrijvingen, functies, afbeeldingen en locaties (door te zoeken op de kaart) om meer vertrouwen te hebben in de laatste beslissing. Als u vragen heeft, lost onze Nederlandse of Britse Real Consultant aan de Costa Blanca zonder zorgen al uw vereisten op.

Moraira behoort tot La Marina Alta van Alicante. Deze betoverende stad is vol met vriendelijke inwoners uit Noord- en Midden-Europa die eindelijk hun warme thuis in de Middellandse Zee hebben gevonden. Het zal heel gemakkelijk voor je zijn om in Spaanse tradities te passen. Dat wil zeggen: wandelen over de promenade terwijl je luistert naar het geluid van de zee, een heerlijke paella eten in een strandbar ("chiringuitos" genoemd), golfen of zelfs wandelroutes om de afdruk van de enorme kliffen over het hoofd te zien . Vergeet de camera niet om de sfeer van het moment vast te leggen en uw nieuwe thuis aan de wereld te laten zien.

In Moraira hoeft u niet te kiezen tussen de zee of de berg. Hun rustige woonwijken hebben alles wat je nodig hebt om je in vrede te voelen. De natuurlijke omgeving is de perfecte balans om je hoofd leeg te maken . We vertrouwen erop dat u uw beste pensioen ooit zult doorbrengen in een open villa met uitzicht op de vallei te koop in Teulada of in een nieuwbouwvilla in Moraira met alle denkbare gemakken: zwembad, jacuzzi, relaxzone, zonnig terras ...

BoCasa is specialist in probleemloos kopen van villa te koop in Moraira

Laat u niet meer overweldigen door de investering van villa's te koop in Moraira. Onze ervaren panden helpen u bij elke stap van het koopproces met een eenvoudige communicatie en zonder onaangename verrassingen voor de koper.

Als u meer informatie nodig hebt over onze wederverkoop of nieuwbouwwoningen te koop in Moraira , Javea, Benissa Coast, Cumbre del Sol of ergens aan de Costa Blanca Noord, kunnen we een leuke vergadering regelen.

Contact BOCASA NEEMT CONTACT MET U OP

Responsable del tratamiento: BoCasa Real Estate SL, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp