BoCasa
Zoeken

Woningen te koop Costa Blanca

Woningen te koop Costa Blanca

De belangstelling voor de verkoop van huizen aan de Costa Blanca in Noord- en Midden-Europa blijft groeien, voornamelijk door twee aspecten:

  • Onovertroffen natuurlijke omstandigheden
  • Topkwaliteit diensten

Het benijdenswaardige klimaat van de Costa Blanca is een van de fundamentele factoren om te komen wonen of te genieten van een lange vakantie. De zon schijnt meer dan driehonderd dagen per jaar en de regens, die zeer schaars zijn, zijn geconcentreerd in de lente en de herfst. Hierdoor zijn de winters zonnig en mild en dus ideaal om te genieten van de natuur en het contact met de buitenlucht. Elk moment van het jaar is perfect om de fiets te nemen en de prachtige bochten te ontdekken die de Costa Blanca te bieden heeft. Aarzel niet om comfortabele kleren aan te trekken en langs het strand te wandelen terwijl u een kleurtje krijgt. De Costa Blanca heeft een zeer gevarieerde kustlijn waar u brede stranden van goudkleurig zand vindt met magische kliffen die ideaal zijn om te ontspannen of om watersporten te beoefenen. 

Aan de Costa Blanca vindt u een belangrijke infrastructuur van diensten. De nabijheid van de internationale luchthaven van Alicante en de gemakkelijke toegang via de autosnelweg van de Middellandse Zee is een belangrijke factor. De ervaring in de internationale gezondheidszorg voor patiënten is een ander zeer relevant aspect. Veel klinieken en ziekenhuizen hebben overeenkomsten met Europese verzekeringsmaatschappijen om het voor patiënten gemakkelijker te maken om met mogelijke ziekten om te gaan. 


Bij BoCasa bieden wij u de verkoop van huizen aan de Costa Blanca, een paradijs op elk moment van het jaar

Wanneer u de Costa Blanca van Spanje bezoekt, zult u gefascineerd zijn door de helderheid, de blauwe hemel en de stranden met de blauwe vlag. U zult zeker geïnteresseerd zijn in de verkoop van huizen aan de Costa Blanca. Bij BoCasa bieden wij u een interessante selectie van woningen aan de Costa Blanca, op locaties waar de vraag naar onroerend goed het grootst is. Wij hebben nieuwbouw en wederverkoop van woningen in de meest luxueuze woonwijken van Benissa, Javea, Moraira, Teulada, Benitachell, Calpe, ...

Onze indrukwekkende villa's met uitzicht op zee zijn gebouwd in een traditionele stijl, zeer typisch voor de Spaanse Levant, die wordt gekenmerkt door de natuurstenen muren, de contrasten van hun gevels met de rode daken of de artistieke roosters van de ramen, de witte balustrades van hun veranda's of de ornamentele houten balken gezien. 

Onze moderne designvilla's zullen u verbazen. Stelt u zich grote glaspartijen op de gevel voor die u in staat stellen om van de zee te genieten vanaf elk punt in het huis. Bovendien zijn alle kamers zeer licht en zonnig. De overlopende zwembaden zijn de perfecte aanvulling op deze prachtige architectonische werken.


In onze web van verkoop van huizen Costa Blanca vindt u het huis van uw dromen

Als u onze website bezoekt, zult u merken dat wij een interessant aanbod van huizen te koop aanbieden aan de Costa Blanca. Wij helpen u graag bij het kiezen van het perfecte huis voor uw gezin, afhankelijk van hun behoeften. Wij hebben villa's, appartementen, bungalows, herenhuizen, finca's, dorpshuizen, enz.

Om contact met ons op te nemen, hoeft u alleen maar het formulier op onze website in te vullen en wij nemen contact met u op. U kunt ons ook een e-mail sturen naar info@bocasa.nl of bellen naar +34 637 148 358 |+31 658 771 610.

Contact BOCASA NEEMT CONTACT MET U OP

Responsable del tratamiento: BoCasa Real Estate SL, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp