BoCasa
Zoeken

Aankoopmakelaars Benissa

Aankoopmakelaars Benissa

Onze Aankoopmakelaars Benissa laat u graag de mooie plekjes van deze unieke stad aan de noordelijke Costa Blanca zien. Benissa is een kleine traditionele Spaanse stad gelegen in de regio Marina Alta. Het is zeer goed verbonden via de mediterrane snelweg en de nationale weg naar de internationale luchthavens van Alicante en Valencia. Op dit moment komt bijna de helft van de inwoners uit Noord-Europa. In Benissa hebben ze een bevoorrechte plek gevonden om het hele jaar door te wonen, zoals ze altijd al gedroomd hebben. Op de nauwelijks vier kilometer lange kustlijn vinden we een van de mooiste gebieden van de Middellandse-Zeekust, waar je een opeenvolging van paradijselijke baaien vol pijnbomen met steile en mooie kliffen kunt vinden. 

De charmante Les Bassetes Sailing Club in Benissa zal indruk op u maken. Zonder de haven te verlaten, zult u dit kunnen doen:

  • talrijke vrijetijdsactiviteiten 
  • ontspannen op de zonnige terrassen van de cafetaria
  • genieten van een voortreffelijk gastronomisch aanbod terwijl u naar de zee kijkt
  • watersporten beoefenen

De ondiepe, schone baaien zijn perfect om te duiken en de prachtige zeebodem te ontdekken of om deel te nemen aan zeilwedstrijden.

Het uitstekende klimaat waar de winters zonnig zijn en er geen regenval is, zal u uitnodigen om te fietsen of te wandelen rond deze prachtige plek. U vindt er talrijke informatiepanelen in verschillende talen die de plaatselijke geschiedenis en cultuur beschrijven, evenals de inheemse botanische soorten.  


Onze Aankoopmakelaars Benissa biedt u zonnige villa's met uitzicht op zee of omgeven door pijnbomen

U zult onder de indruk zijn als u het prachtige uitzicht op zee ziet vanuit onze villa's in Benissa. Als u het vraagt aan onze Aankoopmakelaars Benissa zullen zij u een breed scala aan nieuw gebouwde of doorverkopende villa's aanbieden. Kunt u zich voorstellen dat u bij het zwembad van uw nieuwe huis in Spanje kunt zonnebaden terwijl u uitkijkt over de immense Middellandse Zee? Onze woningen zijn gebouwd met eersteklas materialen. Of het nu modern en avant-gardistisch is of traditioneel en typisch voor de Costa Blanca, u zult het geweldig vinden. De woningen hebben zeer ruime en lichte kamers. De keuken is volledig ingericht en voorzien van apparatuur. Ze hebben ingebouwde kasten, airconditioning, modern design van de badkamers, ... In Benissa bieden we u ook stadswoningen gelegen in het centrum van de stad, appartementen, percelen om uw eigen gepersonaliseerde huis te bouwen, enz. We hebben villa's in de belangrijkste woonwijken van Benissa: Les Bassetes, Cala Advocat, Racó de Galena, Fanadix, La Fustera, Montemar, San Jaime, Buenavista, ... 


Vraag onze Aankoopmakelaars Benissa voor uw ideale woning

Onze Aankoopmakelaars Benissa laat u graag onze prachtige huizen in Benissa zien. We hebben ook een interessante portefeuille van woningen aan de noordelijke Costa Blanca: villa's, appartementen, herenhuizen, bungalows, percelen, ... gelegen in Moraira, Javea, Teulada, Benitachell, Gata de Gorgos, Jalón, Llíber, Pedreguer, enz. 
Wij nodigen u uit om ons te volgen op Facebook en onze publicaties te delen. U zult onze interessante nieuwtjes kennen, evenals het grote aantal volgers dat we hebben. Om contact met ons op te nemen, maken we het u heel gemakkelijk: vul het formulier op de website in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Als u dat liever doet, stuur ons dan een e-mail naar info@bocasa.nl of bel ons op: +34 637 148 358 | +31 658 771 610.

Contact BOCASA NEEMT CONTACT MET U OP

Responsable del tratamiento: BoCasa Real Estate SL, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp