BoCasa
Zoeken

Aankoopmakelaars in Costa Blanca

Aankoopmakelaars in Costa Blanca

Zou je het hele jaar door in Spanje willen wonen om te zonnebaden? Vraag het onze Aankoopmakelaars in Costa Blanca  en zij zullen u helpen een huis te vinden dat perfect past bij de behoeften van uw gezin. Gelegen in het Spaanse oosten en omringd door de Middellandse Zee aan de Costa Blanca, heb je een prachtige woonbestemming om te telewerken en van je vakantie te genieten.

Een van de belangrijkste voordelen die de Costa Blanca u als gewone verblijfplaats biedt, wijzen op:

  • Prachtige toeristische stranden met goudkleurig zand en rustige droombaaien
  • Uitstekend gezondheidszorgsysteem en ervaring in internationale patiëntenzorg
  • 300 dagen zon per jaar, milde winters en hete zomers
  • Prestigieuze 18-holes golfbanen
  • 25 jachtclubs en jachthavens
  • Gemakkelijke toegang via de snelweg naar luchthavens en grote steden
  • Uitstekende internationale luchtverbindingen
  • Exquise lokale gastronomie met 16 Michelin-sterren.

Wonen aan de Costa Blanca, genieten van de felle zon en genieten van het voortreffelijke mediterrane dieet, zorgt voor een zeer gezonde levensstijl . Het is de perfecte plek om te wandelen of fietsen door de weelderige met pijnbomen gevulde bergen of om watersporten te beoefenen langs de 200 kilometer gevarieerde kustlijn.

Bovendien zorgen al deze geweldige features ervoor dat de prijs van het huis stabiel is of constant stijgt.


Onze Aankoopmakelaars in Costa Blanca bieden u huizen aan zee, in toeristische steden of in de bergen

Onze Aankoopmakelaars in Costa Blanca hebben een breed scala aan woningen aan het strand, naast de golfbaan, in de bergen, in toeristische steden, in kleine typisch Spaanse steden, enz. Vertel ons hoe het huis is dat u zoekt in het noorden Costa Blanca en we zullen u een bestudeerde selectie van eigendommen aanbieden die bij uw profiel passen.

We hebben prachtige luxe villa's met een fantastisch uitzicht op zee . Ze zijn gebouwd met materialen van topkwaliteit en hebben een perfecte afwerking. De kamers zijn erg licht en hebben ingebouwde kleerkasten. De badkamers zijn zeer modern ingericht en hebben de keuken die u altijd al wilde hebben: volledig ingericht en voorzien van inbouwapparatuur.

Buiten heb je prachtige tuinen en een barbecue . De milde en zonnige winters zijn ideaal voor het houden van leuke familiefeesten en dineren in de tuin. Het zwembad is een essentieel element in onze villa's. Stel je voor dat je vanuit het overloopzwembad van je huis naar de zee kijkt.


Neem contact op met onze deskundige Aankoopmakelaars in Costa Blanca

Als u contact wilt opnemen met onze deskundige Aankoopmakelaars in Costa Blanca , bieden zij u een uitgebreide lijst met eigendommen in Moraira, Jávea, Benissa Costa en Benissa, Gata de Gorgos, Benitachell, Teulada, Lliber, Jalón, Pedreguer, LLiber, enz. . Wij helpen u uw appartement, chalet, herenhuis, grond of plot kiezen op basis van uw behoeften.

Volg ons op Facebook en deel met je vrienden op sociale netwerken de interessante publicaties die we aanbieden over onroerend goed te koop aan de Costa Blanca of advies over hoe je een huis in Spanje kunt kopen .

Vul het contactformulier in dat op internet verschijnt, stuur een e-mail naar info@bocasa.nl of bel naar +34 637 148 358 | +31 658771610 om contact met ons op te nemen.

Contact BOCASA NEEMT CONTACT MET U OP

Responsable del tratamiento: BoCasa Real Estate SL, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp