BoCasa
Zoeken

Aankoopmakelaars Javea

Aankoopmakelaars Javea

Vraag onze Aankoopmakelaar Jávea naar onze eigendommen aan de noordelijke Costa Blanca. Wanneer u kennis maakt met de prachtige huizen die wij u aanbieden, zult u er in willen wonen. Jávea is een bevoorrechte plaats aan de Middellandse Zee. Deze kleine Spaanse stad heeft een multiculturele bevolking, aangezien meer dan de helft van de inwoners afkomstig is uit landen in het noorden van Europa. In Jávea hebben ze een perfecte plek gevonden om uit te rusten op vakantie of om te verhuizen als ze met pensioen gaan. De stranden van Javea worden beschouwd als een van de beste in Spanje. Het zachte, gouden zand is ideaal om op blote voeten te wandelen op elk moment van het jaar. De zonnige en milde winters nodigen uit tot vele buitenactiviteiten. U zult het heerlijk vinden om op de fiets te gaan en de prachtige hoeken van uw nieuwe huis in Jávea te ontdekken. Vanaf de vele uitzichtpunten op zee die u op de wandelroutes vindt, ziet u de immense Middellandse Zee bezaaid met de eilandjes van de kust vol pijnbomen.

Deze prachtige Spaanse stad biedt u alle diensten die u nodig heeft om de levensstijl te leiden die u altijd al wilde. In de tennisclub kunt u genieten van aangename wedstrijden met uw vrienden. U zult ook graag de kwaliteit van het gras op hun golfbaan bekijken. Zeeliefhebbers vinden in Jávea's Yacht Club de ideale plek om watersporten te beoefenen of om een heerlijke zeevruchten paella te proeven.


Als u droomt van een zonnig huis aan zee, vraag dan onze aankoopmakelaars Javea

Onze Aankoopmakelaar Jávea laat u graag onze huizen zien in deze paradijselijke hoek van de noordelijke Costa Blanca. We hebben een grote portefeuille van nieuw gebouwde en doorverkoopvilla's in Jávea. Ze zijn gebouwd met luxe materialen en een opvallend modern ontwerp met rechte lijnen en grote glazen gevels. Vanuit hun ruime en lichte kamers kunt u de zee zien. We hebben ook fantastische villa's in traditionele Spaanse stijl tot uw beschikking. Hun brede boogvormige veranda's, hun natuurstenen sokkels of de okerkleurige daken zullen u enthousiast maken. Stel je voor dat je op de veranda van je villa een verfrissend sapje drinkt van vers geperste sinaasappels. Onze villa's zijn uitgerust met een prachtig privé zwembad op uw perceel, ontworpen in overeenstemming met de stijl van het huis. We vinden overvolle zwembaden, met jacuzzi, met fonteinen, infinity type, met onderwaterverlichting, ... 

In Jávea hebben we een breed scala aan woningen. Onze ruime appartementen gelegen in een eigen woonwijk zullen u in vervoering brengen. Ze hebben een gemeenschappelijk zwembad omgeven door solariumzones en prachtige tuinen die ideaal zijn voor het gezellig samenzijn met uw nieuwe buren.


Kent u onze Aankoopmakelaar Jávea? 

Als u onze Aankoopmakelaar Jávea nog niet kent, nodigen wij u uit contact met hen op te nemen. U zult aangenaam verrast zijn als u hun vriendelijkheid en interesse in een goede zaak ziet. Zij zullen blij zijn om u uw droomhuis aan de Costa Blanca te horen beschrijven. Ze zullen een profiel opstellen dat aangepast is aan uw interesses en u enkele woningen tonen die u zeer interessant zult vinden in Javea, Benissa, Moraira, ...   
Vul het contactformulier in dat op de website verschijnt en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kan ons ook mailen naar info@bocasa.nl of ons bellen op +34 637 148 358 |+31 658 771 610.
   

Contact BOCASA NEEMT CONTACT MET U OP

Responsable del tratamiento: BoCasa Real Estate SL, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp