BoCasa
Zoeken

Aankoopmakelaars Spanje

Aankoopmakelaars Spanje

Wil je een huis hebben op een plek waar de zon altijd schijnt en de regen schaars is? Vraag onze Aankoopmakelaars Spanje en u zult de Costa Blanca ontdekken, een idyllische plek omringd door de gematigde wateren van de Middellandse Zee. Aan de Costa Blanca vind je een heerlijk klimaat : hete zomers worden opgefrist door de zeebries terwijl de winters zacht zijn en de zon je een bijzonder licht geeft . De regens zijn er bijna niet, dus het is altijd een perfect moment om je fiets te pakken en deze prachtige landschappen met je gezin te verkennen. Aan de Costa Blanca van Spanje vind je fietspaden die heel verschillende ruimtes beslaan, maar net zo interessant:

  • De Middellandse Zeekust met zijn kliffen, uitgestrekte stranden of zijn magische baaien
  • De lommerrijke bergen vol dennenbossen met uitzichtpunten op de zee
  • Charmante dorpjes, vissers of gelegen in een vallei, naast een rivier, ...
  • Moderne en zeer toeristische stadjes met schitterende stranden

Vliegtuigen komen dagelijks vanuit alle delen van Europa aan op de internationale luchthaven van Alicante . U zult versteld staan van de toestroom van vluchten die u met uw land zult vinden, evenals van de goedkope maatschappijen die actief zijn en die u in staat zullen stellen om zo vaak als u wilt naar Spanje te komen. Dankzij de uitstekende wegcommunicatie via de snelweg A-7 en de nationale weg N-332 heeft u snel en veilig toegang tot de luchthaven vanuit uw huis aan de Costa Blanca.


Onze Aankoopmakelaars Spanje maken het gemakkelijk voor u om uw huis aan zee of de golfbaan te vinden

Bij BoCasa hebben we een uitgebreid en gevarieerd aanbod van woningen. Onze Aankoopmakelaars Spanje zullen u met plezier vertellen hoe het huis van uw dromen is. Wij zijn gespecialiseerd in woningen aan de noordelijke Costa Blanca, een van de mooiste hoeken van het Spaanse grondgebied en met de grootste vraag bij onze klanten. Daarom bieden wij u huizen aan in Moraira, Jávea, Benissa Costa, Benitachell, Teulada, Jalón Gata de Gorgos, Lliber, Pedreguer ... Wilt u een penthouse aan het strand? Droom je van een luxe villa met zeezicht en zwembad? Wilt u wonen in de buurt van een van de prestigieuze golfbanen aan de Costa Blanca?

BoCasa biedt u nieuwe en doorverkochte eigendommen: villa's, appartementen, bungalows, herenhuizen, halfvrijstaande huizen, duplexen, herenhuizen ... evenals een interessante selectie van percelen aan de Costa Blanca van verschillende groottes en gelegen op verschillende locaties die toelaten u om uw volledig gepersonaliseerde huis te bouwen.


Vraag onze Aankoopmakelaars Spanje naar de diensten die beschikbaar zijn op de plaats waar u wilt wonen

We hebben een deskundig en professioneel team van Aankoopmakelaars Spanje die de omgeving van onze panden kennen en die u kunnen adviseren over al die diensten die u interessant vindt in de omgeving van de panden die u zoekt. Zij informeren u over de locatie van scholen, winkelcentra, supermarkten, gezondheidscentra, transportmiddelen, nabijheid van de luchthaven, het strand, de golfbaan, etc.

Vul het contactformulier in dat u op internet vindt of stuur een e-mail naar info@bocasa.nl . Als u wilt, kunt u ons bellen op +34 637 148 358 | +31 658771610.

Contact BOCASA NEEMT CONTACT MET U OP

Responsable del tratamiento: BoCasa Real Estate SL, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp