Ankoopmakelaar aan de Costa Blanca Zijn gevonden 42 Objecten

Objecten
Objecten

Ankoopmakelaar aan de Costa Blanca

Bij uw zoektocht naar een vakantiehuis, tweede woning of onroerend goed aan zee in Moraira, Jávea of Benitachell , vertrouw op de juiste makelaar in Costa Blanca. Bij BoCasa zijn we gespecialiseerd in het vinden van uw droomhuis op uw droomlocatie : direct aan zee, in een prachtige vallei en op het platteland, in een stadscentrum binnen handbereik van voorzieningen, sportfaciliteiten en prachtige stranden ...

Denk gerust na over waar en hoe u van uw vrije tijd zou willen genieten en bij BoCasa zullen we er aan werken om dit te realiseren. Costa Blanca Noord is een paradijselijke plek om te zonnebaden, te ontspannen bij het geluid van de zeegolven en een verscheidenheid aan heerlijke paella's te proeven in onberispelijke restaurants. Wanneer u Moraira - Teulada, Benitachell, Calpe of Jávea bezoekt, zult u versteld staan van de kostbare natuurlijke landschappen vol kliffen, mediterrane vegetatie en ongerepte baaien.

Kun je je voorstellen dat je soortgelijke uitzichten zou overwegen vanuit het raam van je nieuwe huis in Spanje ? Als u in onze catalogus met eigendommen te koop in Costa Blanca Noord kijkt, zult u verrast zijn door het uitzicht waarvan u kunt genieten vanaf de terrassen en balkons. Bekijk dit mooie appartement met zeezicht in Vista Mar, Cumbre del Sol - Benitachell . Wat een heerlijke plek!


Wat u moet weten over onze professionele makelaar in Costa Blanca

Verhuizen naar een ander land, met andere gewoonten en levensstijlen, is soms moeilijk te assimileren. Als u overweegt een huis te koop te kopen in Moraira, Jávea of Calpe , maar u spreekt niet vloeiend Spaans en bent u niet op de hoogte van de juridische procedures, vraag dan om hulp bij een vertrouwde makelaar in Costa Blanca.

Het is geruststellend om een echte persoon te hebben die u begeleidt tijdens de verschillende stappen van uw buitenlandse verhuizing, waaronder: juridisch en financieel advies, valutaspecialisten , aanbevelingen van de meest populaire landen om naar toe te verhuizen ... Bij BoCasa zult u geen problemen hebben, u hoeft zich alleen maar zorgen te maken over het genieten van uw verblijf aan zee. Onze uitgebreide services zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat kopers niet gestrest raken tijdens het koopproces.

  • Oriëntatie op de regio en type woning
  • Onderhandelingen met leverancierspartijen
  • Bezichtigingseigenschappen regelen
  • Introductie van advocaten, gestor, banken, ingenieurs… om u op verschillende gebieden te helpen
  • Dienst na verkoop , zoals overdracht / toepassing van nutsvoorzieningen, internet en televisie, zwembad- en tuinonderhoud, vastgoedbeheer, advies over verhuur, renovaties, interieurontwerp, enz.

BoCasa: Nederlandse & Britse makelaar in Costa Blanca Noord

Alle vragen over het koopproces kunnen in dezelfde taal worden opgelost door onze gerenommeerde makelaar in Costa Blanca. We houden u graag op de hoogte met handige tips over de verschillende aspecten van het koopproces .

Ons team staat voor u klaar aan de andere kant van de telefoon: +34637148358 | +31 658 771 610. Als u wilt, kunt u ons ook een bericht sturen naar het volgende adres: info@bocasa.nl . We zullen zo snel mogelijk reageren.

ONLINE VIEWINGS