BoCasa
Zoeken

Appartement Jávea te koop

Appartement Jávea te koop

Als u een Appartement Jávea koop, kunt u leven zoals u altijd hebt gedroomd. Dit kleine stadje, dat baadt aan de Middellandse Zee, is een van de mooiste plekken aan de noordelijke Costa Blanca. U zult het heerlijk vinden om door de koele straten van het prachtige historische stadscentrum te lopen of om op de zonnige terrassen van de cafés en bars aan de Paseo Marítimo naar de zee te kijken. Natuurliefhebbers vinden in Jávea vele wandel- en fietsroutes door de Montgó berg, vol met weelderige dennenbossen. U vindt er uitzichtpunten naar de zee. Vergeet uw verrekijker niet om de eilandjes in dit gebied van de kust te observeren.  

Jávea biedt u een belangrijke sportinfrastructuur die zich aanpast aan alle leeftijden en niveaus:

  • Nautische Club 
  • Golfclub 
  • Tennisclub

De kustlijn wordt beschouwd als een van de mooiste van Spanje. U zult prachtige hoeken ontdekken met eilandjes en spectaculaire grotten die alleen toegankelijk zijn vanaf de zee. Het is de ideale plek voor liefhebbers van duiken, snorkelen en duiken. U zult de rijkdom van de zeebodem ontdekken: de flora en fauna. Wilt u met een leuke jetski langs deze kust reizen? Het is ook de perfecte plek om te ontspannen door te zonnebaden in een van de kliffen of om te wandelen langs de kust van de gouden zandstranden terwijl u kijkt naar kleine bootjes in de zee.

 

Wilt u een Appartement Jávea te koop kopen?

Als u denkt aan het kopen van een Appartement Jávea te koop, nodigen wij u uit om onze website te bezoeken. Wij bieden u een interessante selectie van appartementen in Jávea waar u het ideale huis voor uw gezin vindt. U zult kunnen kiezen tussen moderne gebouwen gelegen in prive-woningen met zwembad, solarium, tuin en parkeergelegenheid voor voertuigen. Vanaf de brede terrassen heeft u uitzicht op de zee. U zult de aangename zeebries voelen terwijl u naar uw favoriete muziek luistert of een boek leest. Wij bieden u appartementen aan met een verschillend aantal slaapkamers en badkamers, zodat u kunt kiezen volgens uw wensen. U zult gefascineerd zijn door hun ruime en lichte kamers. De keuken is volledig ingericht en uitgerust met alle apparatuur die uw huishouden zal vergemakkelijken. Onze appartementen zijn gebouwd met materialen van prachtige kwaliteit en de afwerking is perfect. Ze hebben zeer ruime inbouwkasten.
Onze appartementen zijn gelegen zeer dicht bij het strand en hebben in hun omgeving van supermarkten, restaurants, winkels, banken, apotheken, enz. In Jávea hebben we ook luxe villa's van modern of traditioneel ontwerp, finca's, percelen grond, landhuizen, bungalows, herenhuizen, ...


BoCasa biedt u het Appartement Jávea te koop aan waar u naar op zoek bent

Zoek niet verder en neem contact met ons op. Wij bieden u het Javea appartement te koop aan dat u in Spanje wilt doorbrengen. Bij BoCasa bieden wij u onze jarenlange ervaring in de onroerend goed sector aan, zodat u uw huis aan de Costa Blanca op een comfortabele en eenvoudige manier kunt vinden. Volg ons op Facebook en u zult onze manier van werken, onze activiteiten, de mening van onze klanten, etc. beter leren kennen.
Om contact met ons op te nemen, hoeft u alleen maar het formulier op onze website in te vullen en wij nemen contact met u op. U kunt ons ook schrijven op info@bocasa.nl of ons bellen: +34 637 148 358 | +31 658 771 610.

Contact BOCASA NEEMT CONTACT MET U OP

Responsable del tratamiento: BoCasa Real Estate SL, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp