BoCasa
Zoeken
REVIEWS REVIEWS

Over ons REVIEWS

Igal van der Linden

In januari 2024 hebben wij als gezin met 2 kleine kinderen de knoop doorgehakt en besloten om naar Spanje te emigreren. Een grote stap waar veel bij komt kijken. Wij zijn toen in contact gekomen met Marcel van Bocasa. Met ons wensenlijstje is Marcel toen voor ons aan de slag gegaan. Wij hebben alle communicatie vanaf het eerste contactmoment altijd als zeer prettig ervaren. In maart 2024 stonden er een aantal bezichtigen gepland. Tijdens deze bezichtigingen merkte je al snel de expertise van Marcel. Waar wij (vaak geleid door emotie) bij sommige huizen zoiets hadden van: wow prachtig! wist Marcel ons al snel de do’s & don’t over de huizen te vertellen. Het laatste huis wat wij gingen bezichtigen was nog maar net op de markt en was voor ons het verrassingshuis. Tijdens de bezichtiging kwam al snel naar voren dat Marcel goed naar onze wensen had geluisterd. Dit huis voldeed aan al onze wensen. Marcel had in een korte tijd ons droomhuis gevonden. Vanaf dat moment (uitbrengen bod, voorlopig koopcontract, ect) werden wij ontzorgd door Marcel. Hij wist de deal naar tevredenheid voor ons te sluiten, bracht ons in contact met een goede advocaat en begeleidde ons door het hele traject. Zelfs na de overdracht is hij bereidt om vragen te beantwoorden.
Na deze prettige ervaring met Bocasa ben ik er nog meer van overtuigd om altijd een aankoopmakelaar in te schakelen. Bocasa nam zoveel zorgen uithanden zodat wij ons konden richten op het emigreren.

Bocasa in een paar woorden:

* Kennis van de markt
* Servicegericht
* Goed netwerk (notaris, advocaat, etc)

Kortom, als wij het opnieuw zouden doen, dan zouden wij sowieso weer voor Bocasa kiezen.

Terug

Contact BOCASA NEEMT CONTACT MET U OP

Responsable del tratamiento: BoCasa Real Estate SL, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp