BoCasa
Zoeken

Huis kopen Costa Blanca

Huis kopen Costa Blanca

Welkom bij onze selectie van wederverkoop- en nieuwbouw woningen, waar u huis kopen Costa Blanca met grote tuin, terras en indien u dat wenst, met uitzicht op zee! Bij BoCasa zijn wij uitstekend in staat om uw droomhuis te vinden op een persoonlijke en transparante manier. Het kopen van een woning in Spanje vanuit het buitenland is nog nooit zo eenvoudig geweest. Kom erachter waarom. 

Als u op zoek bent naar een toevluchtsoord om te ontspannen tijdens uw welverdiende pensioen, zult u aan de Costa Blanca Noord tal van mooie hoekjes ontdekken waar u kunt zonnebaden, een drankje kunt drinken op een mooi terras of lange wandelingen kunt maken langs de promenade of de zee. Onze beste woningen te koop in Spanje zijn voornamelijk gelegen in charmante kustplaatsen met kwaliteitsstranden en maagdelijke baaien. We hebben het over de gebieden Javea, Moraira, Calpe, Benissa en Benitachell (Cumbre del Sol).

Welk type woning zoekt u? In welk gebied wilt u wonen: aan de kust of in het binnenland? Wij bestuderen uw profiel tot in detail om u alleen die woningen te laten zien die het beste aan uw wensen voldoen. U zult verrast zijn door de verscheidenheid aan woningen die u in onze catalogus vindt. We kunnen je van appartementen met prachtig uitzicht op zee tot charmante open valleivilla's met privé-zwembad in het binnenland van Alicante zoals Jalon, Alcalalí, Orba, Murla, Pedreguer, Lliber of Teulada aanbieden. 


Vind de makkelijkste weg naar huis kopen Costa Blanca met BoCasa

Veel buitenlandse toeristen en zelfs de Spanjaarden zelf, zoeken naar huis kopen Costa Blanca om verschillende redenen: de aantrekkingskracht van de stranden, de aangename temperaturen, de verscheidenheid aan vrijetijds- en amusementsactiviteiten of de voortreffelijke gastronomie, naast vele andere geneugten. Veel gezinnen zien de mogelijkheid om hun kinderen op te voeden in een idyllische omgeving, hetzij tijdens de zomervakantie, hetzij het hele jaar door.

Ook de golfliefhebbers komen aan hun trekken op de verschillende golfbanen die zich langs de Costa Blanca uitstrekken. Als u wilt trainen of meedoen aan een spectaculaire golfbaan, raden wij u de Ifach Golf Club in Calpe aan, waar u zich zult verbazen over het ongelooflijke uitzicht op de zee en de Peñon. 

De grote toeristische activiteit, vooral in de zomer, blijkt een investeringsmogelijkheid te zijn voor investeerders die een huis aan de Costa Blanca willen kopen om te verhuren aan buitenlanders. Is dit uw belangrijkste doel? Bij BoCasa helpen we u bij het vinden van het goedkope appartement dat u het beste rendement oplevert.


Als u een huis kopen Costa Blanca met een goede prijs-kwaliteitverhouding, dan helpt BoCasa u in uw eigen taal

Wilt u huis kopen Costa Blanca maar durft u de stap niet te nemen? Bij BoCasa hebben we betrouwbare Nederlandse en Britse Real Estate Consultants die graag van u willen horen.

Als u vragen of twijfels heeft, staan wij tot uw beschikking. Bel ons op +34 637 148 358 of +31 658 771 610, of als u wilt kunt u ons ook een bericht sturen naar ons e-mailadres info@bocasa.nl.

Contact BOCASA NEEMT CONTACT MET U OP

Responsable del tratamiento: BoCasa Real Estate SL, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp