BoCasa
Zoeken

Jávea Makelaar

Jávea Makelaar

Als het uw droom is om in Jávea te wonen, heeft u de hulp van een ervaren professional nodig om u te helpen bij het vinden van het huis dat u zoekt en om alle procedures met betrekking tot de aankoop te vergemakkelijken. BoCasa is een professionele Jávea Makelaaren zeer gespecialiseerd in het bedienen van internationale klanten.

Stel je voor dat je langs een gouden zandstrand in Jávea wandelt terwijl je kleurt. Deze idyllische stranden, die als de beste van Spanje worden beschouwd, zijn begiftigd met de Blauwe Vlag vanwege hun schoonheid en uitstekende kwaliteiten. In de lente schijnt de zon fel aan de Costa Blanca en wil je een boot huren bij de Jávea Yacht Club om deze prachtige en gevarieerde kustlijn vol eilandjes, onderwatergrotten, dromerige baaien of idyllische stranden te verkennen. Veel van zijn grotten, die alleen over zee toegankelijk zijn, zijn ideaal voor snorkelliefhebbers of duikers om de rijkdom van de zeebodem te ontdekken. Als u van duiken houdt, vindt u in Jávea een belangrijk zeereservaat met een interessante flora en fauna.

Maar naast wateractiviteiten kunt u het hele jaar door ook andere sporten beoefenen. U zult zeker genieten van zijn tennisclub of zijn elite golfclub , waar u in contact staat met de mediterrane natuur terwijl u een aangename dag buiten doorbrengt met uw vrienden. Om de dag af te sluiten, zult u niet aarzelen om op het zonnige terras van een van de vele cafés aan de Paseo Marítimo te zitten en een aangenaam gesprek te voeren terwijl u naar de zee kijkt.

Heeft u een Jávea makelaar nodig om de woning te vinden die u zoekt? Neem contact op met BoCasa

Neem contact met ons op en u zult zien dat wij de Jávea Makelaar zijn die u nodig heeft om het huis te vinden dat u zoekt. BoCasa biedt u een grote portefeuille van eigendommen in Jávea, Moraira, Benissa, Benissa Costa, etc. We hebben de beste huizen gelegen aan de Costa Blanca Noord: villa's, penthouses, herenhuizen, appartementen ...

U zult genieten van onze appartementen in Jávea. Wij bieden u mooie en zonnige woningen met grote terrassen vanwaar u fantastische uitzichten heeft op de Middellandse Zee . We hebben huizen met verschillende aantallen slaapkamers en badkamers in het stadscentrum, omringd door alle diensten en voorzieningen: supermarkten, restaurants, verschillende winkels, enz. Op de indrukwekkende terrassen van onze penthouses zult u het leuk vinden om uw vrienden te ontmoeten om te genieten van een ontspannen avond. profiteren van het goede lenteweer aan de Costa Blanca. Als u de voorkeur geeft aan een appartement met een privé urbanisatie, aarzel dan niet om ons dit te laten weten. Onze luxe privéontwikkelingen hebben:

  • indrukwekkende gemeenschappelijke zwembaden voor volwassenen en kinderen
  • groot solarium waar het heerlijk vertoeven is in de zon
  • aangelegde gebieden om te chatten met je nieuwe buurt
  • speeltuin voor kinderen
  • parkeerplaats voor voertuigen
  • enz.

Bel BoCasa Jávea Makelaar, een professionele makelaar die u zal helpen uw huis in Spanje te vinden

Als u op zoek bent naar een makelaar Jávea, neem dan contact op met BoCasa en controleer of wij de professionals zijn die u nodig heeft om uw huis aan de Costa Blanca Noord te vinden. Als u contact met ons wilt opnemen, kunt u heel eenvoudig het formulier invullen dat op onze website verschijnt en wij zullen u onmiddellijk antwoorden. U kunt er ook voor kiezen om:

  • Stuur een e-mail naar info@bocasa.nl
  • Bel de telefoons: +34637148358 | +31658771610

Contact BOCASA NEEMT CONTACT MET U OP

Responsable del tratamiento: BoCasa Real Estate SL, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp