Jávea Makelaars Zijn gevonden 101 Objecten

Objecten
Objecten

Jávea Makelaars

Als u in een van de mooiste gebieden van Spanje wilt wonen, neem dan contact op met onze Jávea Makelaars. Gelegen aan de Costa Blanca Noord, in Jávea vind je de beste stranden van Spanje. Het zachte en gouden zand is een genot voor zowel volwassenen als kinderen. U zult genieten van het bouwen van een fantastisch zandkasteel met de jongste leden van het gezin terwijl u bruint. Vergeet niet om het hele gezin zonnebrandcrème te smeren om verbranding van de huid te voorkomen.

De warme wateren van de Middellandse Zee nodigen uit tot het beoefenen van een grote diversiteit aan watersporten: zeilen, roeien, kanoën, kajakken ... U zult er zeker van houden om met uw jetski langs de kustlijn te reizen of een boot te huren om de prachtige hoeken van dit deel van de stad. Spaanse geografie, waarvan vele alleen toegankelijk zijn over zee. Met meer dan 25 kilometer kustlijn en een weelderig mediterraan dennenbos , ziet u vanuit dit gebied een spectaculair uitzicht op de zee met zijn eilandjes en kleine eilanden. Het is een idyllische plek voor liefhebbers van snorkelen en duiken, aangezien de zeebodem een spectaculaire onderwaterflora en -fauna heeft.

Als u liever wandelt of fietst , vindt u hier goed gemarkeerde routes met dromerige uitzichtpunten en prachtige kliffen. Je zult zeker genieten van het delen van talloze snapshots met je vrienden op sociale media. Als u geïnteresseerd bent in rotskunst, kunt u ook een bezoek brengen aan de Levantijnse rotskunstgrotten die in de omgeving zijn ontdekt.

Onze Jávea Makelaars laten u huizen zien in een prachtige natuurlijke omgeving tussen de bergen en de zee

Vraag onze Jávea makelaars om het huis van je dromen en kijk hoe we je helpen het snel te vinden. We hebben een prachtig aanbod van nieuwbouw- en wederverkoopchalets met uitzicht op zee, een idyllische plek om het hele jaar door te wonen.

Onze spectaculaire luxe villa's met een modern design zijn gebouwd op verschillende verdiepingen en bevinden zich zeer dicht bij het stadscentrum. Onder de belangrijkste kenmerken benadrukken we:

  • Dubbele beglazing op de ramen
  • Internet en Satelliet TV
  • Optillen
  • Veiligheidsdeur en inbraakalarm
  • Fitnessruimte, jacuzzi, sauna
  • Infinity zwembad

We hebben ook prachtige huizen van traditioneel ontwerp , landhuizen, boerderijen, percelen om uw volledig gepersonaliseerde huis te bouwen, ... Wilt u wonen in een luxe eigendom in het Montgó-gebergte, omringd door pijnbomen en met een spectaculair uitzicht op de zee?

BoCasa, de Jávea Makelaars die u een complete service bieden bij het kopen van uw onroerend goed in Spanje

Als u overweegt om naar de Costa Blanca Noord te verhuizen, zijn wij de Jávea Makelaars die u nodig heeft. We hebben een lange ervaring in de vastgoedsector en in internationale klantenservice . Wij bieden u een zeer complete service tijdens het hele proces rond de aankoop van het onroerend goed en nemen alle formaliteiten voor onze rekening.

We zullen snel het huis van uw dromen vinden en zorgen voor het beheer van de nodige documentatie voor uw overdracht naar Spanje, notaris, eigendomsregister, hypothecaire lening, verzekering, enz.

Kies de manier die voor u het meest comfortabel is om contact met ons op te nemen:

  • Vul het contactformulier in
  • E-mail: info@bocasa.nl
  • Telefoons: +34 637 148 358 | +31 658 771 610
ONLINE VIEWINGS