BoCasa
Zoeken

Jávea Makelaars

Jávea Makelaars

Als u in een van de mooiste gebieden van Spanje wilt wonen, neem dan contact op met onze Jávea Makelaars. Gelegen aan de Costa Blanca Noord, in Jávea vind je de beste stranden van Spanje. Het zachte en gouden zand is een genot voor zowel volwassenen als kinderen. U zult genieten van het bouwen van een fantastisch zandkasteel met de jongste leden van het gezin terwijl u bruint. Vergeet niet om het hele gezin zonnebrandcrème te smeren om verbranding van de huid te voorkomen.

De warme wateren van de Middellandse Zee nodigen uit tot het beoefenen van een grote diversiteit aan watersporten: zeilen, roeien, kanoën, kajakken ... U zult er zeker van houden om met uw jetski langs de kustlijn te reizen of een boot te huren om de prachtige hoeken van dit deel van de stad. Spaanse geografie, waarvan vele alleen toegankelijk zijn over zee. Met meer dan 25 kilometer kustlijn en een weelderig mediterraan dennenbos , ziet u vanuit dit gebied een spectaculair uitzicht op de zee met zijn eilandjes en kleine eilanden. Het is een idyllische plek voor liefhebbers van snorkelen en duiken, aangezien de zeebodem een spectaculaire onderwaterflora en -fauna heeft.

Als u liever wandelt of fietst , vindt u hier goed gemarkeerde routes met dromerige uitzichtpunten en prachtige kliffen. Je zult zeker genieten van het delen van talloze snapshots met je vrienden op sociale media. Als u geïnteresseerd bent in rotskunst, kunt u ook een bezoek brengen aan de Levantijnse rotskunstgrotten die in de omgeving zijn ontdekt.

Onze Jávea Makelaars laten u huizen zien in een prachtige natuurlijke omgeving tussen de bergen en de zee

Vraag onze Jávea makelaars om het huis van je dromen en kijk hoe we je helpen het snel te vinden. We hebben een prachtig aanbod van nieuwbouw- en wederverkoopchalets met uitzicht op zee, een idyllische plek om het hele jaar door te wonen.

Onze spectaculaire luxe villa's met een modern design zijn gebouwd op verschillende verdiepingen en bevinden zich zeer dicht bij het stadscentrum. Onder de belangrijkste kenmerken benadrukken we:

  • Dubbele beglazing op de ramen
  • Internet en Satelliet TV
  • Optillen
  • Veiligheidsdeur en inbraakalarm
  • Fitnessruimte, jacuzzi, sauna
  • Infinity zwembad

We hebben ook prachtige huizen van traditioneel ontwerp , landhuizen, boerderijen, percelen om uw volledig gepersonaliseerde huis te bouwen, ... Wilt u wonen in een luxe eigendom in het Montgó-gebergte, omringd door pijnbomen en met een spectaculair uitzicht op de zee?

BoCasa, de Jávea Makelaars die u een complete service bieden bij het kopen van uw onroerend goed in Spanje

Als u overweegt om naar de Costa Blanca Noord te verhuizen, zijn wij de Jávea Makelaars die u nodig heeft. We hebben een lange ervaring in de vastgoedsector en in internationale klantenservice . Wij bieden u een zeer complete service tijdens het hele proces rond de aankoop van het onroerend goed en nemen alle formaliteiten voor onze rekening.

We zullen snel het huis van uw dromen vinden en zorgen voor het beheer van de nodige documentatie voor uw overdracht naar Spanje, notaris, eigendomsregister, hypothecaire lening, verzekering, enz.

Kies de manier die voor u het meest comfortabel is om contact met ons op te nemen:

  • Vul het contactformulier in
  • E-mail: info@bocasa.nl
  • Telefoons: +34 637 148 358 | +31 658 771 610

Javea Makelaars

Wilt u wonen in een van de mooiste gebieden van de Middellandse Zee? Bij BOCASA, Jávea Makelaars, helpen we u om uw wensen te vervullen. Jávea is een van de favoriete bestemmingen voor veel buitenlanders die besluiten een huis te kopen om uit te rusten in hun pensioendagen en onderdanen die de zomer doorbrengen vanwege de vele schoonheids- en vrijetijdsactiviteiten.

Jávea, ook wel Xàbia genoemd, ligt in de provincie Alicante, specifiek aan de Costa Blanca Noord, en is een bevoorrechte hoek voor degenen die hier wonen of de zomer doorbrengen. Het vriendelijke klimaat, met een gemiddelde jaartemperatuur van 19 graden, wordt volgens de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) beschouwd als een van de beste in Europa en in de hele wereld. Bovendien kunt u dankzij de bevoorrechte ligging tussen kliffen en kapen, zoals San Antonio en La Nao, genieten van onmiskenbare landschappelijke schoonheid. Tegelijkertijd is het verdeeld in drie omgevingen: La Villa, El Puerto en El Arenal, een van de mooiste plekken aan de hele Middellandse Zeekust.

Dankzij de 218 kilometer lange kustlijn kunt u genieten van talrijke zandstranden en kiezelbaaien met turquoise en transparant water dat het hele jaar door zeer schoon wordt gehouden en waar vijftig blauwe vlaggen wapperen. Dit zijn meer dan genoeg attracties om grote belangstelling te wekken bij vele bezoekers die de zomer doorbrengen en al tientallen jaren aan de kust van Jávea wonen.

Als u in Jávea makelaars wilt ontdekken die u veel eigendommen aanbieden, bezoek dan BoCasa

Als u Jávea Makelaarswilt ontdekken die u veel eigendommen aanbieden, bezoek dan ons kantoor. Wij bieden u een grote verscheidenheid aan nieuwe en tweedehands huizen te koop aan .

Wilt u een perceel kopen om een huis te bouwen dat bij u past? Of heb je liever een charmant appartement vlakbij de zee en midden in de natuur? We hebben ook luxe villa's in exclusieve urbanisaties met modern design en imposante gevels.

Ontdek onze catalogus met onroerend goed te koop in Jávea en kies degene die u het leukst vindt:

  • Luxe villa's met uitzicht op zee
  • Traditionele chalets met uitzicht op de bergen
  • Leuke nieuwbouw herenhuizen vlakbij de zee
  • Percelen en land met verschillende locaties
  • Charmante appartementen in het toeristische centrum
  • Eengezinswoningen met prachtige tuinen en grote zonnige terrassen

Onze huizen zijn niet alleen omgeven door de natuur en dicht bij de zee, ze hebben ook een uitstekende locatie waardoor u dichter bij het plezier en de vrije tijd die Jávea biedt, kunt komen. Op de Paseo Marítimo kunt u terecht bij tal van restaurants, sommige bekroond met Michelinsterren, cafés met panoramisch uitzicht op zee, luxe terrassen en pubs . En in de Arenal kun je hele leuke momenten beleven op de schaatsbaan, skelters, bioscopen, etc.

Wilt u Jávea Makelaars vinden om u te helpen bij het kopen van uw nieuwe huis en om u de beste diensten aan te bieden?

Als u Jávea Makelaars wilt vinden die u helpen bij elke stap die u neemt tijdens het kopen van uw nieuwe huis, dan is BoCasa zonder twijfel uw makelaar. We helpen u bij het zoeken naar het huis dat het beste bij uw smaak en behoeften past, we begeleiden u bij bezoeken, we lossen al uw twijfels op met gratis juridisch advies en we beheren alle procedures om een huis in Spanje te kopen.

Daarnaast houden onze diensten niet op wanneer u de woning heeft gekocht, wij blijven u bijstaan in alles wat u nodig heeft om uw leven in uw nieuwe woning zo aangenaam mogelijk te maken.

  • Overdracht of aanvraag van openbare diensten
  • Internet en televisie
  • Onderhoud van tuinen en zwembaden
  • administratieve eigendom
  • verhuur advies
  • Kleine of grote verbouwingen
  • Decoratie van je nieuwe huis

Op zoek naar gekwalificeerde Jávea Makelaars? Koop bij ons en begin op een droomplek te wonen

Als u op zoek bent naar gekwalificeerde Jávea Makelaars, bent u hier aan het juiste adres. Wij bieden u een zeer professionele en hechte behandeling en we nodigen u uit om op een van de meest aantrekkelijke en toonaangevende plaatsen in de Middellandse Zee te wonen. Hier kunt u elke dag van het jaar genieten van idyllische omgevingen, zoals El Puerto, El Primer Montañar of Benissero, El Arenal, Segundo Montañar, Cala Blanca, Cala Sardinera, Cala de la Barraca of Portixol, Cala Ambolo en Cala de la Grandella.

De meest emblematische hoek van Jávea is El Montgó , de meest zichtbare en opvallende berg in de regio met meer dan 750 meter hoogte. Het lokale microklimaat van Jávea wordt gegeven door deze top, die erin slaagt om in de zomer aangename temperaturen te verkrijgen zonder erg heet te zijn.

Jávea valt niet alleen op door zijn indrukwekkende natuurlijke schoonheid, het wordt een van de belangrijkste toeristische steden in de Middellandse Zee, het biedt ook een cultureel aanbod via een jaarlijks programma beheerd door de gemeenteraad dat duizenden bezoekers trekt: cursussen, shows, musicals, concerten, conferenties, theater…

Als je van sport houdt, is Jávea ongetwijfeld iets voor jou omdat je toegang hebt tot meerdere sportactiviteiten, vooral met betrekking tot de zee en de bergen. Hier vindt u de ideale faciliteiten om elke sport te beoefenen:

  • Golf Clubs
  • tennisclubs
  • Jacht Club
  • basketbal club
  • Voetbalclub
  • schaakclub
  • Duikclubs
  • Fietsclubs

Dit alles maakt Jávea een bevoorrechte enclave om te genieten van alle hobby's, het landschap, de zon, de warmte van het klimaat, de cultuur en tradities, evenals de vrije tijd en rust die het op elk moment heeft gekend, het in de loop van de tijd behouden .

Op zoek naar Jávea Makelaars? Vertrouw op onze ervaring om u de beste professionaliteit te bieden

Wilt u professionele, opgeleide, attente en vriendelijke Jávea Makelaars vinden? Blijf met de gemoedsrust van het kopen van een van onze huizen veilig en comfortabel. Onze makelaars helpen u bij alle procedures en bieden u een volledige en externe service:

  • Juridisch en bankadvies : voor hypotheken en het openen van een rekening in Spanje
  • Het verkrijgen van de NIE: wij helpen u bij het aanvragen en verkrijgen van een fiscaal identificatienummer dat nodig is voor ambtshandelingen.
  • Wettelijke vertegenwoordiger: wij zorgen voor een Engels- of Nederlandstalige advocaat of manager voor alle procedures.
  • Architect: indien u een bouwkundig rapport nodig heeft
  • Notaris: om een eventuele volmacht te verwerken

Wilt u meertalige Jávea Makelaars bezoeken? Neem contact op met Bocasa

Als u meertalige Jávea Makelaars wilt bezoeken, kunt u het beste contact opnemen met BoCasa. U kunt het vanuit het comfort van uw huis doen via drie verschillende opties, u kiest degene die u verkiest:

  • Bellen +31 658 771 610
  • Door een e-mail te sturen naar info@bocasa.nl.
  • Vul het contactformulier in dat op onze website verschijnt

Of als u besluit voor een korte vakantie te komen, kunt u profiteren van de reis om ons persoonlijk te ontmoeten. We wachten op u in onze nieuwe kantoren in Moraira, Avda. del Portet, 58 – 03724 (Alicante).

Contact BOCASA NEEMT CONTACT MET U OP

Responsable del tratamiento: BoCasa Real Estate SL, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp