BoCasa
Zoeken

Jávea villa te koop zeezicht

Jávea villa te koop zeezicht

Nu biedt BoCasa u de mogelijkheid om te wonen in een paradijs Jávea villa te koop zeezicht. Jávea is een van de mooiste steden aan de noordelijke Costa Blanca. De stranden, omringd door de Middellandse Zee, worden beschouwd als de beste van de hele kustlijn, zowel vanwege hun natuurlijke schoonheid als vanwege hun begiftiging waardoor ze de Blauwe Vlag waardig zijn.

Dit kleine stadje met minder dan dertigduizend inwoners heeft een prachtige traditionele oude stad die u graag zult ontdekken en fotograferen. Je wilt deze typische foto's van een vissersdorp dat kenmerkend is voor de Spaanse kust zeker met je vrienden op Instagram delen. Momenteel vinden we in Jávea een moderne stad met alle nodige voorzieningen om comfortabel te leven. Je vindt er:

  • talrijke supermarkten en diverse winkels, apotheken, ...
  • restaurants waar u de voortreffelijke visgerechten van de streek kunt proeven
  • bars en terrassen waar u kunt zonnen terwijl u naar de zee kijkt
  • nachtleven met pubs en locaties voor livemuziek
  • enz.

Als je een passie hebt voor cultuur en natuur, reis dan de wandelpaden te voet of met de fiets en ontdek de prachtige plekken in deze fantastische omgeving. U kunt ook de Levantijnse grotkunstgrotten "Coves Santes" en "Cova del Mig Día" bezoeken.


Wilt u een Jávea villa te koop zeezicht?

De beste manier om uitzicht op zee Jávea villa te koop zeezicht, is door contact op te nemen met BoCasa. Wij zijn specialisten in het kopen en verkopen van woningen aan de noordelijke Costa Blanca. Om deze reden hebben we een interessant portfolio van luxe villa's met uitzicht op zee in Jávea , Moraira, Benissa Costa, ... We bieden u indrukwekkende nieuw gebouwde villa's met een modern design , gekenmerkt door hun rechte en minimalistische lijnen met grote delen van hun glazen gevels. . De ruime en lichte kamers zullen u raken. U zult het heerlijk vinden om aan het strand te wonen in een huis gebouwd met de beste materialen op de markt.

We hebben ook traditioneel ontworpen wederverkoopvilla's. U zult versteld staan van het uitzicht op de paradijselijke kliffen die typisch zijn voor dit deel van de kust. Al onze huizen hebben prachtige zwembaden van verschillende ontwerpen: met jacuzzi, met onderwaterverlichting, overlopen, ... Kunt u zich voorstellen om te zonnebaden naast een overlopend zwembad terwijl u de uitgestrektheid van de Middellandse Zee observeert?


Bezoek onze website en u zult in Jávea villa te koop zeezicht vinden waarnaar u op zoek bent

Op onze website vindt u in Jávea villa te koop zeezicht die uw dromen zal laten uitkomen. Daarnaast stelt BoCasa u een uitgebreide lijst van diensten ter beschikking die de aankoop van uw huis in Spanje zullen vergemakkelijken. We willen graag een breed scala aan procedures beheren en / of begeleiden, zoals het aanvragen van de NIE , het openen van een bankrekening in Spanje , het bestuderen van een hypotheek . We hebben ook een portfolio van vertrouwde professionals die u nodig heeft als advocaten, notarissen, architecten, landmeters, ...

We zijn verheugd als u contact met ons opneemt. U zult aangenaam verrast zijn door ons management. U hoeft alleen maar het contactformulier in te vullen dat op het web verschijnt en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Stuur ons desgewenst een e-mail naar info@bocasa.nl of bel: +34 637 148 358 | +31 658771610.

Contact BOCASA NEEMT CONTACT MET U OP

Responsable del tratamiento: BoCasa Real Estate SL, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp