BoCasa
Zoeken

Makelaar in Moraira

Makelaar in Moraira

Als u klaar bent om naar de noordelijke Costa Blanca te verhuizen om te genieten van de aangename temperaturen en de zandstranden, neem dan eerst contact op met een vertrouwde makelaar in Moraira die uw taal spreekt. Het is altijd een verademing om iemand te hebben die u adviseert over uw huiszoeking of u helpt bij het toezicht houden en de nodige documentatie voorbereiden.

BoCasa is een makelaarskantoor gevestigd aan de noordelijke Costa Blanca, een van de mooiste en meest geprezen bestemmingen van Europese burgers. Tussen de hoeken van de kust en de wilde natuur vindt u een unieke ruimte om te ontspannen . Onze eigendommen zijn perfect voor een zonnige vakantie of een rustgevend pensioen. U kunt kiezen uit de meest karakteristieke uitzichten op de turquoise zee, een groene vallei, een dichtbevolkte berg of zelfs een combinatie hiervan.

We zijn gepassioneerd door ruimtes die openstaan voor de natuur. Als bewijs hiervan bieden wij alles van appartementen met zeezicht, penthouses met uitzicht op de stad, bungalows met grote tuinen tot landhuizen in het binnenland en villa's met vrij uitzicht op een prachtige groene vallei. Wat zijn je favoriete uitzichten? Ga naar onze catalogus en ontdek van welke uitzichten u zou willen genieten tijdens uw volgende gezinsvakantie.

BoCasa: Persoonlijke makelaar in Moraira - Costa Blanca Noord

Als u een plek wilt vinden om van uw vakantie te genieten of te wonen na uw pensionering, raden we u aan om onze vriendelijke makelaar in Moraira te leren kennen. Moraira is een goede keuze om een gezin te stichten, het uit te breiden en uw kinderen gelukkig te zien opgroeien . De zon verschijnt elke dag om de kamers van onze huizen te verlichten. Wilt u op een zonnige ochtend zien hoe mooi onze huizen eruit zien?

We nodigen u uit om toegang te krijgen tot ons portfolio. Daar vindt u allerlei nieuwe en wederverkoop eigendommen, vooral villa's met privézwembaden, tuinen, enorme terrassen om te zonnebaden en appartementen met uitzicht op de Middellandse Zee. Zowel het platteland als de zee zijn zeer gewilde plekken om het hele jaar door te wonen , vooral als je een klimaat hebt dat zo spectaculair is als Spanje. Dit kleine stadje aan de Middellandse Zeekust heeft een uitstekend klimaat. Als u zich gaat vestigen aan de Costa Blanca, zorg dan dat u het goed doet: met open ruimtes om te ontspannen, lichte kamers, omgeven door natuur en prachtige stranden.

De zon schijnt meer dan driehonderd dagen per jaar in deze paradijselijke omgeving, waardoor u 's ochtends kunt profiteren van een strandwandeling, een potje golfen of op een terras zitten en de schoonheid van de plek aanschouwen .


Neem contact op met onze makelaar in Moraira wanneer u maar wilt

Het is altijd goed om contact op te nemen met onze makelaar in Moraira om uw twijfels op te lossen en uw projecten te delen. Hier bij BoCasa vervult u uw dromen op een eenvoudige manier, zonder enige druk .

Als u meer informatie nodig heeft over onze uitgebreide diensten , neem dan gerust contact op met onze makelaars in Moraira:

  • Bel ons op +34637148358 | +31658771610
  • Stuur ons een mail naar info@bocasa.nl

Contact BOCASA NEEMT CONTACT MET U OP

Responsable del tratamiento: BoCasa Real Estate SL, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp