BoCasa
Zoeken

Makelaar Moraira

Makelaar Moraira

Zet u schrap voor een ongeëvenaarde ervaring in Costa Blanca Noord met de hulp van onze zelfverzekerde makelaar Moraira. Bij BoCasa dekken we prachtige kustlocaties, zoals Moraira, Javea, Benissa, Benitachell (Cumbre del Sol), maar ook spectaculaire gebieden in het binnenland in de buurt van de zee, zoals Teulada, Gata de Gorgos, Jalon, Lliber, Pedreguer enzovoort.

Door onze website te bezoeken, profiteert u van een breed scala aan prachtige appartementen met uitzicht op zee, fantastische villa's in de open vallei met privézwembad, gerenoveerde penthouses en charmante landhuizen met uitzicht op prachtige groene gebieden . Als u naar het buitenland wilt verhuizen om uw dromen van een Spaans leven te vervullen, vertrouw dan op BoCasa. Zoals veel van onze internationale klanten, vestigden wij ons ook jaren geleden in Spanje op zoek naar rust, zonnig weer, eindeloze stranden en natuurlijk landschap . Onze professionals zullen uw situatie perfect begrijpen en kunnen u enkele richtlijnen en adviezen geven om te genieten van een probleemloos koopproces zonder enige druk.

Onze diensten omvatten: oriëntatie & beoordeling met betrekking tot het zoeken naar onroerend goed, bezichtiging van eigendommen, onderhandelingen met de partij van de verkoper, externe diensten (openen van een bankrekening, NIE-nummer, kennismaking met advocaten…) en ook diensten na verkoop .


Onze makelaar Moraira gaat vol enthousiasme aan de slag om uw droomhuis in Spanje te vinden

Wist je dat het starten van het Spaanse leven je onvoorstelbare genoegens kan brengen? Als u ook de Costa Blanca Noord als uw voorkeurslocatie kiest, reken dan op de beste makelaar in Moraira. Wij zijn gespecialiseerd in zowel wederverkoop als nieuwbouwwoningen aan de Costa Blanca Noord (Spanje) .

Onze onberispelijke huizen zijn perfect om een gezin te stichten, een ontspannende vakantie door te brengen of een droompensioen te hebben . Als u zich eenmaal in de Spaanse Costa heeft gevestigd, bent u verzekerd van een warm welkom dankzij het heerlijke weer het hele jaar door. Tegenwoordig is het hebben van een groot terras, grote tuinen en open leefruimtes zo leuk. Gelukkig beschikt de overgrote meerderheid van onze eigendommen over een overvloed aan buitenruimtes om privé te zonnen en de frisse lucht van de mediterrane vegetatie in te ademen.

Costa Blanca heeft ook paradijselijke stranden en ongerepte baaien . Een van de meest gewilde activiteiten in de omgeving is het uittrekken van schoenen en wandelen langs de kust terwijl je luistert naar het geluid van de golven. Je zult het geweldig vinden! Door onze huizen te kiezen, heeft u gemakkelijk toegang tot de mooiste stranden.

Makelaar Moraira gevestigd in Costa Blanca Noord

Onze makelaar Moraira is goed geïnformeerd over de populaire gebieden van Costa Blanca Noord , waaronder Javea, Moraira, Benissa Costa en Benitachell. Ons team staat altijd voor u klaar om hun kennis van uw favoriete regio te delen. Voor totale gemoedsrust kunt u ons bezoeken in 'La Casita', Calle Henry Matisse 4, 03730 Javea, Alicante.

Als u ons liever een berichtje of telefoontje wilt sturen, dan kan dat geheel vrijblijvend. Vind hieronder onze contactgegevens:

info@bocasa.nl | +34637148358 | +31658771610

Contact BOCASA NEEMT CONTACT MET U OP

Responsable del tratamiento: BoCasa Real Estate SL, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp