BoCasa
Zoeken

Makelaars in Benissa

Makelaars in Benissa

Bent u vanuit het buitenland op zoek naar een woning aan de Costa Blanca ? Praat met onze makelaars in Benissa in het Engels of Nederlands en maak je geen zorgen over eventuele problemen. Ons meertalige team luistert aandachtig naar u, adviseert u op basis van hun uitgebreide ervaring en zorgt ervoor dat u zich thuis voelt. U zult versteld staan van de manier waarop u voor, tijdens en na het koopproces wordt behandeld.

Wist u dat BoCasa u niet verlaat wanneer de vastgoedtransactie is afgerond, verwijder het tegenovergestelde! Ons makelaarskantoor aan de Costa Blanca heeft een set after-sales services die zeer nuttig voor u zullen zijn. We weten hoe ingewikkeld de eerste dagen van verhuizen naar een land met een andere taal, gebruiken of wetten kunnen zijn. Daarom hebben we enkele diensten opgenomen die voor u van belang kunnen zijn, zoals: advies over interieurontwerpen, renovaties, vastgoedbeheer, tv- en internetinstallatie, toepassing van nutsvoorzieningen, zwembad- en tuinonderhoud ... Indien gewenst kunnen we elk ander type dienst beoordelen. Onze prioriteit is de tevredenheid van onze klanten.

Niets maakt ons gelukkiger dan u te zien genieten van elke fase van het proces: van de selectie van het onroerend goed, de ondertekening bij de notaris tot het interieurontwerp en de decoratie . De aankoop van een woning aan de Costa Blanca is een stap die wordt gezet door veel expats en gepensioneerden die op een plek met een beter klimaat willen wonen, zonnebaden, ontspannen op het strand, voor hun voeding zorgen, genieten van vrije tijd, de natuurlijke omgeving en open ruimtes zonder zorgen.


Kunt u zonder stress een woning in Spanje kopen? Met onze makelaars in Benissa is het mogelijk

Voelt u zich overweldigd bij de gedachte aan de formaliteiten en processen van het kopen van onroerend goed in Spanje? Dat hoeft niet. Onze makelaars in Benissa vereenvoudigen het proces voor u. Wij regelen alle juridische en fiscale zaken die u nodig heeft om probleemloos in Spanje te verblijven, waaronder:

 • Een Spaanse bankrekening openen
 • NIE nummer verkrijgen
 • Introductie met geschikte lokale experts die dan jouw taal spreken, bijvoorbeeld: advocaten, gestors, ingenieurs...
 • Het regelen van een volmacht (POA) voor het geval u dat nodig heeft
 • Structural Engineer voor verbouwingen, renovaties of gewoon voor een deskundig advies

Als u naar een ander land verhuist, is het belangrijk dat u een vertrouwde lokale persoon heeft om u te begeleiden en u te adviseren over de meest relevante beslissingen. BoCasa heeft uitstekende makelaars die u probleemloos kunnen helpen bij het vinden van uw droomhuis. Wij begeleiden onze cliënten graag door deze mooie levensfase. Veel van onze klanten zijn inmiddels buren en vrienden geworden. Onze nabijheid en bekendheid onderscheidt ons van andere makelaars .


Ontmoet onze professionele makelaars in Benissa en vervul uw dromen op een probleemloze manier

Weet u niet naar welk makelaarskantoor u moet gaan bij het kopen van een woning in Spanje? Een goede keuze is BoCasa, Makelaars in Benissa. We bestrijken de meest populaire gebieden van de Costa Blanca Noord , een van de zonnigste en meest geprezen bestemmingen voor zomervakanties en het hele jaar door wonen dankzij het fantastische klimaat en de levensstijl.

We zijn dus specialisten in het binnenland en de kustgebieden van de Costa Blanca, waaronder Moraira - Teulada, Javea, Benitachell (Cumbre del Sol), Benissa, Gata de Gorgos, Jalon, Lliber, Pedreguer. .. Dus of u nu op zoek bent naar een appartement in een rustige urbanisatie als Cumbre del Sol of liever privacy geniet met een prachtige landelijke villa in Benissa of in het binnenland van de Costa Blanca, bij BoCasa laten wij u de beste opties zien voor jou. Hier presenteren we in geordende volgorde een lijst met eigenschappen die u mogelijk interesseren. Als u op zoek bent naar onroerend goed te koop in Benissa, kunt u beginnen met het doorbladeren van deze catalogus, waar u het volgende zult vinden:

 • Familie villa's in landelijke omgeving
 • Landhuizen met grote veranda's en prachtig uitzicht op het platteland
 • Finca's met terrassen, zwembad en prachtige tuinen
 • Charmante herenhuizen met mediterraan design
 • Vrijstaande huizen met grote zonnige terrassen en uitzicht op zee
 • Percelen grond om te bouwen

U vindt er nieuwe ideeën voor huizen of plaatsen om naartoe te verhuizen . Benissa combineert zee- en berglandschappen tot in de perfectie. Als je een natuurliefhebber bent, zul je deze plek geweldig vinden. Het is omgeven door pijnbomen, autochtone bomen en een overvloedige vegetatie die de sfeer parfumeert, bovendien is het op de meest bevoorrechte posities mogelijk om een panoramisch uitzicht op de zee en de kust te bereiken. Ontdek de meest verbazingwekkende schuilplaatsen van Benissa vanuit onze beste villa's, finca's en landhuizen.

Laat u adviseren door onze makelaars in Benissa, Alicante, Costa Blanca

Vertrouw op de ervaring en uitstekende opleiding van onze makelaars in Benissa en geniet van een leven in de open lucht. We kunnen u de rustigste en groenste urbanisaties aanbevelen, de woningen met het beste uitzicht, de huizen met de beste prijs-kwaliteitverhouding op de markt of zelfs de dichtstbijzijnde locatie bij de golfbanen in de omgeving. Afhankelijk van je hobby's en situatie bestuderen we de markt en laten we je een lijst zien van huizen die bij je passen. Zo simpel is het.

Ga niet gek zoeken tussen de duizenden woningen die te koop staan in Benissa. Bij BoCasa verfijnen we uw zoekopdracht . Het enige wat u hoeft te doen is ons uw ideale eigendomsprototype te vertellen en onze specialisten zullen de beste opties voor u vinden: of u nu een appartement aan zee wilt of een rustige finca met vrij uitzicht over de vallei.

Bij BoCasa bent u verzekerd van kwaliteitswoningen tegen de scherpste prijs . Het beste van alles is dat u beschikt over een team van makelaars die u bij elke stap begeleiden, vanaf de selectie van het onroerend goed en de oriëntatie van het gebied tot na de aankoop: beheer van onroerend goed, renovaties, interieurontwerp, Internet & TV-installatie ...


Contact opnemen met onze makelaars in Benissa - Spanje vanuit het buitenland

Wilt u vanuit uw landhuis in contact komen met onze Engelse en Nederlandse makelaars in Benissa? Dit kunt u doen door te bellen met +31 658 771 610 of door een e-mail te sturen naar info@bocasa.nl. Als u besluit naar de Costa Blanca te reizen om woningen en de omgeving te bekijken, kunt u naar ons kantoor komen of we kunnen u ontmoeten op een zonnig terras om uw projecten in Spanje te bespreken.

Kantooradres: 'La Casita', Calle Henry Matisse 4, 03730 Javea, Alicante.


Makelaars in Benissa

Wilt u in een gebied dicht bij de zee en vol zon wonen, weg van de Noordse kou? Onze makelaars in Benissa kunnen u helpen bij het vinden van het huis dat u zoekt.

Wij begeleiden u gedurende het gehele aankoopproces, van het begin tot het einde. U vertelt ons wat u precies zoekt en wij helpen u de meest geschikte woning voor u en uw gezin te vinden en geven u een objectief oordeel over de ligging, staat, kenmerken en waarde van uw toekomstige woning.

Na het evalueren van alle informatie die wij u bieden, beslist u welk type huizen u persoonlijk wilt bezoeken en ontmoeten. Als u op zoek bent naar een onroerend goed te koop in Benissa, bent u op de perfecte plek beland, zelfs na de aankoop houdt onze hulp niet op. Wij helpen u bij:

 • Overdracht of aanvraag van openbare diensten
 • Internet en televisie
 • Onderhoud van tuinen en zwembaden
 • Administratieve eigenschap
 • Huuradvies
 • Kleine verbouwingen tot grote verbouwingen
 • Je huis decoreren

Zoals u kunt zien, gaan onze aan- en verkoopdiensten verder dan een simpele transactie.

Wat voor soort eigendommen bieden onze makelaars u aan in Benissa?

Weet u nog niet welk type woning u wilt kopen? Onze makelaars in Benissa bieden u een breed scala aan woningen in Benissa

Of u nu op zoek bent naar appartementen in rustige en luxueuze urbanisaties of liever privacy geniet in een prachtige traditionele villa, in BOCASA voldoen we aan alle smaken: sommige meer traditioneel en rustiek voor wederverkoop en andere van nieuwbouw met modern design en imposante gevels.

Als u op zoek bent naar onroerend goed te koop in Benissa, begin dan met het ontdekken van deze catalogus waar u vindt:

 • Familievilla's in een landelijke omgeving
 • Prachtige herenhuizen in mediterrane stijl vlakbij de zee
 • Bouwpercelen en land van verschillende afmetingen en locaties
 • Charmante appartementen in het hart van het toeristische centrum
 • Chalets met barbecue, uitzicht op zee en de bergen
 • Eengezinswoningen met prachtige tuinen en grote zonnige terrassen

Onze makelaars in Benissa bieden u woningen aan in emblematische gebieden van de Noord-Costa Blanca

Naast huizen te koop in Benissa, kennen onze makelaars in Benissa heel goed en bieden ze u onroerend goed aan in andere emblematische gebieden van de Noord-Costa Blanca, een van de meest aantrekkelijke en toeristische bestemmingen om te wonen of de zomer door te brengen. Veel buitenlanders kopen elk jaar huizen aan deze kust vanwege het zonnige klimaat en de fantastische gezonde en rustige levensstijl.

We zijn niet alleen specialisten in Benissa, we zijn ook experts in binnen- en kustgebieden zoals Moraira - Teulada, Jávea, Benitachell (Cumbre del Sol), Gata de Gorgos, Jalón, Lliber, Pedreguer.

In Benissa kun je wonen in een van de meest mediterrane gebieden van heel Spanje, het is een charmant stadje dat een groot aantal buitenlandse en nationale inwoners verwelkomt, voornamelijk Europeanen die genieten van een hoge kwaliteit van leven, Benissa kiezen als hun favoriete plek om de zomer. of leven.

Hoe kunnen onze makelaars in Benissa u helpen bij het vinden van uw perfecte huis?

U zult graag weten dat makelaars in Benissa, Engels en Nederlands, zo charmant en vriendelijk zijn, dat ze zelfs naar Nederland of België kunnen reizen om u te helpen het huis van uw dromen te vinden.

Onze aanpak en inzet is gericht op uw interesses en voorkeuren, wij verkopen geen onroerend goed, wij vertegenwoordigen alleen uw smaak als koper. Daarom begeleiden wij u tijdens het zoek- en aankoopproces de volgende diensten:

 • Oriëntatie: we zullen u enkele vragen stellen om later te analyseren en een selectie te maken van uw ideale prototype in welke regio, stad of wijk wilt u kopen?
 • Uw nieuwe woning: in wat voor soort woning wilt u wonen? Kleinere, meer traditionele ruimte of een villa of chalets met overloopzwembaden en uitzicht op zee?
 • Bezoek aan de plaats: wij helpen u bij het organiseren van uw reis en accommodatie als u het hele aankoopproces wilt vergemakkelijken.
 • Bezoeken aan de woningen: wanneer we samen met u de selectie van eigendommen hebben bepaald die u persoonlijk wilt zien, zullen we bezoeken regelen en zullen we elk detail uitleggen.
 • Onderhandelingen: denkend aan uw welzijn, onderhandelen we met de verkoper over de uiteindelijke prijs zolang u dit toelaat.

We weten ook dat verhuizen van het ene land naar het andere een beetje ingewikkeld kan zijn vanwege alle problemen en procedures waarmee rekening moet worden gehouden. Om u daarom een complete en zorgeloze service te bieden, bieden wij ook externe diensten aan zoals :

 • Juridisch en bankadvies : voor hypotheken en het openen van een rekening in Spanje
 • Het verkrijgen van de NIE: wij helpen u bij het aanvragen en verkrijgen van een fiscaal identificatienummer dat nodig is voor ambtshandelingen.
 • Wettelijke vertegenwoordiger: wij stellen u een advocaat of manager ter beschikking voor alle Engels- of Nederlandstalige procedures.
 • Architect: indien u een bouwkundig rapport nodig heeft
 • Notaris: om een eventuele volmacht te verwerken

Lees meer over de mogelijkheden die onze makelaars in Benissa . bieden

Wil je alle mogelijkheden weten om hier te wonen? Onze makelaars in Benissa bieden u vele voordelen bij het kopen van een woning aan de Zuid-Costa Blanca.

Allereerst bieden ze je de mogelijkheid om te leven op een plek met een benijdenswaardig klimaat over de hele wereld, de temperaturen zijn het hele jaar door fantastisch, met milde winters en warme zomers, schijnt de zon praktisch elke dag. Hiermee kunt u 365 dagen per jaar genieten van buitensporten, zonnebaden of baden, zelfs in de wintermaanden, en feesten vieren terwijl u kijkt naar de prachtige zonsondergangen van deze mediterrane hoek.

Ten tweede, als u een van onze huizen in Benissa of in een van de omgeving koopt, kunt u vanuit uw luie stoel naar de zee kijken, aangezien veel van onze huizen op loopafstand van de stranden en baaien liggen. U kunt zich zonder gewicht verplaatsen, alleen met de handdoek en een toilettas om uw persoonlijke bezittingen op te bergen, en een duik te nemen in het transparante water.

Een andere van de kansen en voordelen die onze makelaars u bieden, is wonen in een omgeving, niet alleen op het strand, maar ook in de bergen. Benissa heeft weelderige vegetatie en overvloedige bomen, het is een van de plaatsen in de Valenciaanse Gemeenschap met meer natuurlijke landschappelijke schoonheid. U kunt elke ochtend en altijd frisse lucht vanuit uw huis inademen en oefenen wanneer u maar wilt routes van verschillende aantrekkelijke routes , aan zee of met routes vol uitzichtpunten en panoramische uitzichten.

Hoe kunt u contact opnemen met onze makelaars in Benissa de BOCASA ?

Contact opnemen met onze makelaars in Benissa is heel eenvoudig. U kunt het vanuit het comfort van uw huis doen via drie verschillende opties, u kiest degene die u verkiest:

 • Door te bellen naar +31 658 771 610
 • Door een e-mail te sturen naar info@bocasa.nl.
 • Vul het contactformulier in dat op onze website verschijnt

Of als u besluit voor een korte vakantie te komen, kunt u profiteren van de reis om ons persoonlijk te ontmoeten. U kunt ons vinden op het volgende kantooradres: 'La Casita', Calle Henry Matisse 4, 03730, Jávea, Alicante.


Contact BOCASA NEEMT CONTACT MET U OP

Responsable del tratamiento: BoCasa Real Estate SL, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp