BoCasa
Zoeken

Makelaars in Benitachell Spanje

Makelaars in Benitachell Spanje

Onze makelaars in Benitachell Spanje hebben het huis van uw dromen waar u altijd al wilde wonen. Kunt u zich voorstellen dat u op het terras van uw villa een panoramisch uitzicht heeft op de Middellandse Zee? Wacht niet langer om onze website te bezoeken en u vindt het prachtige huis in Benitachell waar u deze zomer kunt zonnebaden.

Benitachell is een klein agrarisch dorp gelegen in de regio Marina Alta, aan de noordelijke Costa Blanca. Met nauwelijks twee kilometer kustlijn heeft dit traditionele stadje enkele van de mooiste kliffen aan de Middellandse Zee. Sommige bereiken 100 meter boven de zeespiegel en bieden een idyllisch panoramisch uitzicht over de hemel en de zee. Aan deze ruige en ruige kustlijn liggen aantrekkelijke wilde en bijna ongerepte baaien die niet altijd met de auto bereikbaar zijn. De halfverborgen stranden met grind en kristalhelder water tussen de kliffen, vol met grotten en grotten, zijn een bijzondere plek voor duikliefhebbers.

De baai van Moraig, die gemakkelijk met de auto te bereiken is, is de beroemdste van allemaal. Het heeft een aantal interessante holtes die bestaan uit verschillende kamers die bekend staan als de Cova dels Arcs. Als u van wandelen houdt, zult u graag rondlopen in dit unieke gebied van de noordelijke kust van de Costa Blanca en de onovertroffen plekjes ontdekken die het te bieden heeft.


Als u aan zee wilt wonen, zullen onze makelaars in Benitachell Spanje u luxe villa's met een modern of traditioneel ontwerp laten zien

Vertel onze makelaars in Benitachell Spanje welke stijl van vastgoed u verkiest. We hebben een breed scala aan nieuwbouwprojecten en doorverkoophuizen op de belangrijkste urbanisaties in Benitachell:

  • Cumbre del Sol
  • De molens
  • Portetdal
  • Alcasar
  • De Mimosa's
  • Enz.

U zult genieten van de avant-garde en moderne vormgeving van onze woningen en u zult de eersteklas materialen zien die bij de bouw ervan zijn gebruikt. Afhankelijk van uw wensen hebben wij woningen met maximaal zes slaapkamers en de bijbehorende badkamers. Stelt u zich het plezier voor om uw hele familie samen te brengen voor de volgende vakantie in uw nieuwe huis in Spanje. De buitenruimte is perfect voor het opzetten van leuke barbecues en het organiseren van lunches bij het zwembad, of het genieten van ontspannen avonden op de veranda met het gevoel van een verfrissende zeebries. Onze villa's in traditionele stijl doen denken aan de oude typische huizen van de Marina Alta regio. Hun witte gevels contrasteren met de natuurstenen muren en rode daken. De balustrades op de terrassen of de zichtbare houten balken zijn een essentiële aanvulling op hun ontwerp.


Vraag onze makelaars in Benitachell Spanje naar het type woning dat u zoekt

Bij BoCasa hebben we een deskundig team van makelaars in Benitachell Spanje die u graag adviseren over de verschillende kenmerken van onze woningen aan de Noordelijke Costa Blanca. Wij zullen u ook adviseren over alle procedures met betrekking tot de aankoop van uw nieuwe huis in Spanje, zodat het een eenvoudig en snel proces is.
Vul het formulier op onze website in met uw gegevens en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Stuur een e-mail naar info@bocasa.nl of bel +34 637 148 358 |+31 658 771 610.

Contact BOCASA NEEMT CONTACT MET U OP

Responsable del tratamiento: BoCasa Real Estate SL, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp