BoCasa
Zoeken

Makelaars Javea Spanje

Makelaars Javea Spanje

Bij het zoeken naar charmante landhuizen in Lliber of strandappartementen in Moraira , kiest u BoCasa als uw persoonlijke makelaar Javea Spanje. U wordt door de beste experts geïnspireerd om met meer vertrouwen een huis aan de Spaanse Costa te kopen. Als u geïnteresseerd bent in de Costa Blanca Noord, raden we u aan contact op te nemen met BoCasa om u te helpen uw droomhuis in de kortst mogelijke tijd te vinden.

Als professionele aankoopmakelaars in onroerend goed kunnen wij putten uit een zeer uitgebreid aanbod van zowel wederverkoop als nieuwbouw woningen in twee verschillende gebieden: enerzijds badplaatsen als Javea, Moraira, Benitachell - Cumbre del Sol of Calpe ; en aan de andere kant, in het binnenland van Costa Blanca Noord, maar dicht bij de stranden, zoals Jalon, Teulada, Jesús Pobre, Orba, Pedreguer, Parcent, Lliber, Beniarbeig ... U zult genieten van hun natuurlijke landschappen van zee en bergen. Voor meer informatie raden we u aan om onze website te bezoeken en onze portfolio met foto's van het interieur van de huizen, hun uitzichten en hun gastvrije omgeving te bekijken.

Costa Blanca wordt beschouwd als de perfecte plek om te ontspannen midden in de natuur . U wilt nergens anders zoeken! Voor wie op zoek is naar rust op het strand of in de bergen, is Costa Blanca een zeer goede keuze. We moedigen u aan om uw favoriete plek te ontdekken en deze met ons te delen, zodat we u de eigendommen kunnen laten zien die het beste bij uw behoeften passen.

Wij zijn makelaars Javea Spanje

Plant u een uitje naar de Spaanse Costa voor uw welverdiende vakantie ? Je kleine paradijsje vind je op de kristalheldere stranden van Moraira. Om de juiste plek te vinden om permanent of vakantie te wonen, zijn onze makelaars Javea Spanje hier om u te helpen.

Een huis kopen is een van de belangrijkste beslissingen in het leven, dus het moet op de veiligste en meest verantwoorde manier gebeuren. Als u Engels of Nederlands spreekt, heeft u geen probleem om met onze makelaars te communiceren. We gaan graag met u in gesprek om uw smaak beter te leren kennen en om u alleen die eigendommen te presenteren die aan uw eisen voldoen:

  • Villa's met zwembad, appartementen met zeezicht, open vallei finca's, herenhuizen, nieuwbouw, moderne penthouses ...

We nemen kennis van uw smaak, zodat we deze kunnen vergelijken met alle eigendommen in de regio.

Waar vindt u Nederlandse & Britse makelaars Javea Spanje

Komt u uit Nederland, België of het VK en bent u van plan een huis te kopen in Costa Blanca Noord , dan is BoCasa uw beste keuze. Onze makelaars Javea Spanje bieden u de beste keuze aan eigendommen te koop in Moraira, Javea, Benitachell … wat wordt beschouwd als de perfecte plek om te ontspannen midden in de natuur .

Wij maken het kopen van een woning in Spanje tot een plezierige ervaring . Profiteer van onze expertise en toewijding en vind op een ontspannen manier uw droomhuis op uw droomlocatie . Indien u meer informatie wenst, neem dan gerust contact met ons op via onderstaande manieren:

+34637148358 | +31658771610 | info@bocasa.nl


Makelaars Jávea

Wilt u makelaars Jávea vinden om u te helpen met alles wat te maken heeft met het kopen en verkopen van een woning aan de Costa Blanca Spanje? Bij BoCasa hebben we een team dat u zal voorzien van alle ondersteuning die u nodig heeft om een woning te kopen in deze kustplaats in de provincie Alicante, ideaal voor het veranderen van uw levensstijl en het verhogen van de kwaliteit van uw dagen aanzienlijk.

Jávea is een van de meest charmante steden aan de Costa Blanca, die u zal helpen om te gaan met stress, angst en de verschillende problemen van uw dagelijks leven als gevolg van de bevoorrechte omgeving die bestaat in de stad, met name op de stranden met blauwe vlag, die de hoge kwaliteit van haar zeewater, omgeving en diensten te onderschrijven: Arenal strand, Granadella baai en Grava strand.

De stad Jávea ligt aan de oevers van een baai waar zich in het noorden de kaap van San Antonio bevindt, die een prachtig uitzicht biedt op de horizon van de Middellandse Zee en een vuurtoren herbergt die u kunt bezoeken wanneer u maar wilt. Bovendien, in het zuiden, vindt u de kaap van San Martin, waar u een prachtig natuurlijk landschap van zeer verschillende reliëfs die, op dezelfde manier, zal u helpen om grote panoramische uitzichten over het gebied te verkrijgen.


Laat onze makelaars Jávea uw perfecte woning vinden!

De eigendommen die u worden aangeboden door makelaars Jávea in BoCasa zullen een zeer uitgesproken esthetiek respecteren en een moderne en nieuw gebouwde lijn die u zult waarderen, juist omdat dit u in staat zal stellen om een huis in Spanje van topkwaliteit te verwerven.

Wij zijn het meest complete en veilige agentschap dat u kunt vertrouwen om te investeren in Spanje, want wij hebben een uitgebreide catalogus die u tot uw beschikking heeft om te kiezen uit tientallen unieke eigendommen, met een grote verscheidenheid aan kenmerken en gelegen in de meest prestigieuze woonwijken van Jávea, zoals El Tosalet, La Lluca, Balcón al Mar of La Corona.

U kunt er zeker van zijn dat u kunt genieten van zwembaden, privégarages, terrassen, keukens met moderne apparatuur, meerdere slaapkamers en een geweldige lijst van kenmerken die u alleen bij onze woningen krijgt.


BoCasa's Makelaars Javea zullen u helpen om het proces sneller en efficiënter te maken

Als u makelaars Jávea nodig heeft, zal ons makelaarskantoor u in contact brengen met een specialist in de stad om u persoonlijk en op maat gemaakt advies te geven, waarmee u de maximale zekerheid krijgt om absoluut alle details te kennen over het kopen en verkopen van onroerend goed in Spanje.

In feite, als een professioneel bedrijf, zal ons werk de procedures versnellen die betrokken zijn bij het kopen en verkopen van onroerend goed, dus het zal altijd een goede optie zijn om te vertrouwen op ons werk, omdat het voor u voordelig zal zijn.


Heeft u contact nodig met makelaars Jávea? Bel BoCasa

Wilt u uw tweede huis kopen in Costa Blanca Spanje en u wilt dat het een succes wordt? Onze makelaars Jávea zullen u daarbij helpen door u eigendommen aan te bieden in een van de belangrijkste gebieden van de provincie Alicante.

Weet u wat u in Jávea kunt doen terwijl u er woont?

Speel de eervolle sport van golf op de banen van Altea Club de Golf of Club de Golf Jávea.

  • Breng uw dagen door op de prestigieuze Blauwe Vlag stranden van Jávea's kusten.
  • Snorkelen, kajakken of een andere watersport beoefenen langs de kustlijn.
  • Ga wandelen langs de verschillende gemarkeerde paden in de Marina Alta regio, waar u de authentieke natuur kunt observeren.
  • Fiets langs de zeeboulevard van Jávea.
  • Ga gezonder leven dankzij de mediterrane gastronomie die u kunt vinden in de bars en restaurants van Jávea.
  • Woon culturele dans- of opvoeringsevenementen bij waar u de cultuur van de provincie Alicante in al haar pracht kunt ervaren.

Bovendien kunt u vanuit Jávea gemakkelijk de meer dan 244 kilometer lange kustlijn langs de Costa Blanca Spanje verkennen, zodat u de mooiste hoekjes van de provincie Alicante kunt blijven ontdekken wanneer u maar wilt, aangezien er een rechtstreekse weg is die het hele Spaanse Levante met elkaar verbindt en u daarbij zal helpen.


Vind de meest prestigieuze woningen en laat u adviseren door makelaars Jávea

Met BoCasa makelaars Jávea zal het heel gemakkelijk en comfortabel zijn om het huis van uw dromen te vinden, juist vanwege de grondige analyse die we doen met de gegevens die we verkrijgen tijdens de privéconsultaties die we doen. 

Op deze manier zult u in staat zijn om een luxe woning met nieuwe en moderne interieurs te verkrijgen tegen een breed scala aan prijzen, ideaal voor het evalueren van verschillende opties en het kiezen van degene die het beste bij u past op dat moment. Bovendien zult u altijd nuttige en noodzakelijke informatie over hen hebben, aangezien wij u van alle waardevolle informatie zullen voorzien.

Wilt u een privé zwembad in uw huis of een appartement met uitzicht op zee? Aarzel niet langer, onze eigendommen zijn in staat om ieders leven te veranderen, zodat u een thuis kunt creëren voor u en uw dierbaren, die de overvloedige ruimte in de woonkamers, keukens en slaapkamers van onze te koop aangeboden eigendommen zullen waarderen.

Het vinden van een woning van hoge kwaliteit in de omgeving van Jávea is geen gemakkelijke taak, maar bij BoCasa zullen wij u daarbij helpen en ervoor zorgen dat u een tweede huis in Spanje krijgt zodat u kunt genieten van het reizen tijdens de meest gunstige periodes van lokale, nationale en zomervakanties. De internationale luchthaven van Alicante-Elche ligt namelijk zeer dicht bij onze woningen, evenals die van Valencia.


Heeft u vastgoed en juridische hulp nodig? Onze makelaars Jávea zullen u bijstaan

Wacht niet langer om makelaars Jávea te vinden en neem nu contact met ons op, want wij zullen u helpen om alle juridische procedures in een recordtijd te regelen, wat het hele proces zal versnellen. 

  • Onze Skype: BoCasa Costa Blanca
  • Telefoonnummers in Spanje voor eventuele vragen: +34 637 148 358 | +31 658 771 610
  • E-mail voor vragen: info@bocasa.nl
  • Het adres van onze fysieke kantoren: Avenida del Portet, 58, 03724 Moraira, Alicante


Contact BOCASA NEEMT CONTACT MET U OP

Responsable del tratamiento: BoCasa Real Estate SL, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp