BoCasa
Zoeken

Makelaars Moraira

Makelaars Moraira

Als uw professionele makelaars in Moraira zullen we ons inzetten om het droomhuis te koop te vinden aan de Costa Blanca Noord, waar ontspannen en rusten gegarandeerd is. Kom naar BoCasa terwijl u op zoek bent naar een tweede huis in de Middellandse Zee of u wilt investeren in een huurwoning .

Costa Blanca is een gerenommeerd prestige-gebied waar Noord-Europeanen, Britten, Duitsers en Scandinaviërs (maar ook Spanjaarden) heel gewoon zijn om te genieten van het heldere water van de stranden en de lange zonnige dagen. Vind je het leuk om elke zomer deze opmerkelijke ervaring te beleven? Wij nodigen u uit om onze Real Estate Consultant in Alicante beter te leren kennen, die hoog gekwalificeerd zijn om u een betrouwbare service aan te bieden voor, tijdens en na de aankoop . Hoewel veel mensen zich zorgen maken en overweldigd worden door illegale aankopen te doen, zijn de rechten van onze klanten veilig met ons probleemloze proces.

Om te beginnen, raden we u aan om onze wederverkoop- en nieuwbouwwoningen te bezoeken, waar u een groot aantal villa's, appartementen, herenhuizen, penthouses, percelen, bungalows en landhuizen in de buurt van de meest exotische stranden of met een berg kunt vinden uitzicht . Durf jij te duiken in een andere cultuur vol natuur, gezonde voeding en een prachtig landschap? Ontmoet je volgende bestemming.


Vind uw woning aan de Costa Blanca Noord met onze makelaars Moraira

Wist u dat onze makelaars Moraira in staat zijn om uw nieuwe gebouw in Spanje vanuit uw thuisland en tijdig te vinden ? Bezoek onze uitgebreide catalogus en word verliefd op de verscheidenheid aan appartementen met uitzicht op zee in Moraira , stijlvilla's met privézwembad in Benitachell of gerenoveerde bungalows in Benimeit. Wat is je beste optie?

Voel je vrij om te verkennen en kies de locatie die je verkiest: aan de ene kant hebben we huizen te koop in mooie kustgebieden zoals Moraira, Javea, Benissa, Benitachell (Cumbre del Sol) ; en anderzijds huizen te koop in het binnenland, maar dichtbij de mooiste stranden, bijvoorbeeld Gata de Gorgos, Jalon, Lliber, Pedreguer en nog veel meer.

Laat ons weten wat uw voorkeuren zijn en op deze manier kunnen we beginnen met het zoeken naar het onroerend goed te koop in Alicante dat het beste aan uw behoefte in de markt voldoet. Hoe is het mogelijk? Omdat we netwerkcontacten hebben met alle makelaars aan de Costa Blanca Noord, hebben we op elk moment toegang tot een breed scala aan te koop staande gebouwen. Het beste deel is dat onze diensten volledig gratis zijn voor onze klanten, omdat we de commissie krijgen van de partijen van de verkoper .

Waar vind ik betrouwbare makelaars in Moraira die mijn taal spreken

Bent u op zoek naar gekwalificeerde makelaars in Moraira die uw situatie begrijpen en uw moedertaal vloeiend spreken ? Welkom bij BoCasa, uw Nederlandse en Britse onroerendgoedadviseur aan de Costa Blanca Noord .

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van een woning nabij het strand in Alicante, profiteer dan van ons juridisch advies en gepersonaliseerde diensten . We kunnen elkaar ontmoeten op een zonnig terras of een formele vergadering op ons kantoor organiseren.


Makelaars Moraira

Wilt u 's morgens uw eerste koffie drinken op het zonnige terras van uw nieuwe woning terwijl u geniet van een prachtig uitzicht op zee? Vraag onze Moraira makelaars naar uw droomhuis aan de Costa Blanca Noord en wij zullen u helpen het te vinden.
Als u op zoek bent naar een paradijselijke plek om te wonen aan de Middellandse Zee, dan is Moraira de plek voor u. Het hele jaar door een zonnig klimaat en aangename temperaturen nodigen u uit om te genieten van uw favoriete buitenactiviteiten. U zult graag golfen of fietsen met uw gezin om de natuurlijke schoonheid die uw nieuwe huis omringt te ontdekken. De herfst is een ideale tijd om te wandelen in de met dennenbomen begroeide bergen. Vergeet niet om u uit te rusten met:

  • Schoeisel dat geschikt is om in de natuur te wandelen
  • Een fles water om niet uitgedroogd te raken.
  • Een hoed en zonnecrème om u te beschermen tegen de zon.

Moraira biedt een zeer gevarieerde kustlijn vol kleine baaien met kristalhelder water, ideaal om te duiken en de schoonheid van de zeebodem te ontdekken. Als u gepassioneerd bent door watersporten zult u genieten van duiken, zeilen, roeien, windsurfen ... of gewoon zitten op het zonnige terras van de cafetaria in de jachthaven terwijl u kijkt naar de zee.


Vraag onze Makelaars Moraira naar het huis dat u aan zee wilt

BoCasa heeft een deskundig team van Makelaars Moraira die je graag zullen adviseren over de verschillende kenmerken van onze woningen. Vertel ons naar welk huis u op zoek bent en wij zullen u een selectie van eigendommen aanbieden die aan uw profiel voldoen. Wij hebben een gevarieerde portefeuille van nieuwe en wederverkoop woningen waaronder wij benadrukken:

  • Elegante moderne design villa's met een spectaculair uitzicht op zee.
  • Traditionele Spaanse villa's met veel privacy
  • Flats met gemeenschappelijk zwembad en tuinen
  • Kavels omringd door pijnbomen waarop u uw eigen gepersonaliseerde huis kunt bouwen
  • Charmante bungalows met een klein privé stuk grond
  • Enz.

Wij hebben eigendommen in de meest gewilde urbanisaties in Moraira: La Sabatera, Villotel, Alcasar, Benimeit, El Portet, Cap Blanc, Pinar de L'Advocat, Fanadix, Arnella, San Jaime, enz.


Onze Makelaars Moraira zullen u graag helpen bij het vinden van uw ideale huis in Spanje

Als u het ideale huis voor uw gezin aan de Costa Blanca Noord wilt vinden, wacht dan niet langer en neem contact op met onze Makelaars Moraira. Wij hebben een lange ervaring in de internationale klantenservice en maken de aankoop van uw woning in Spanje zo gemakkelijk mogelijk. U zult genieten van onze nauwe en persoonlijke behandeling, zoals we zullen luisteren naar u aandachtig en wij zullen al uw vragen met betrekking tot de aankoop van een huis, de inrichting, de mogelijke hervorming of uitbreiding, de bestaande diensten in de omgeving op te lossen ... U zult zien dat wij u een volledig professioneel advies geven.

Contact met ons opnemen zal zeer gemakkelijk voor u zijn. Het enige wat u hoeft te doen is het formulier op onze website in te vullen en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden. U kunt ons ook

  • ons bellen op +34 637 148 358 of +31 658 771 610 
  • Schrijf ons een e-mail op info@bocasa.nl


Contact BOCASA NEEMT CONTACT MET U OP

Responsable del tratamiento: BoCasa Real Estate SL, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp