Moraira Makelaars Zijn gevonden 145 Objecten

Objecten
Objecten

Moraira Makelaars

De Noord-Costa Blanca is een van de meest spectaculaire plekken in de Spaanse Middellandse Zee. Wilt u in een mooie hoek van dit gebied wonen, vraag het dan aan onze Moraira Makelaars. Deze toeristische stad baadt in de zee en heeft een gevarieerde kustlijn waar prachtige klifbaaien bedekt met weelderige dennenbossen met elkaar verweven zijn. Het warme en kristalheldere water is ideaal om te duiken en te duiken of te snorkelen om de schoonheid van de zeebodem te ontdekken.

Het populaire strand van L'Ampolla ligt in het stedelijke centrum van Moraira , dat wordt beschouwd als het langste strand van de stad. Dit stadsstrand met gemakkelijke toegang, heeft een grote parkeerplaats waar u zich met het hele gezin kunt verplaatsen om een aangename ochtend door te brengen met het bouwen van zandkastelen of te ontspannen in een hangmat terwijl u bruint. Het strand is gelegen in een gebied van diensten en uitgaansgelegenheden waar u tal van restaurants vindt waar u de typische lokale keuken kunt proeven. Maar als u geen minuut wilt verspillen aan genieten op het strand, vindt u strandbars op het zand, naast de zee, waar u graag zult genieten van een voortreffelijke paella met zeevruchten .

Moraira is een moderne stad geworden die is uitgerust met alle noodzakelijke infrastructuren om comfortabel te leven, waaronder we benadrukken:

 • Winkelcentra, gevarieerde winkels, supermarkten
 • Gezondheidscentrum, privé medische consulten, apotheken
 • Professionele kantoren: advocaten, adviseurs, ...
 • Vrijetijdsgelegenheden, livemuziek, discomuziek
 • Restaurants, bars, cafés met zonnige terrassen, enz.

Vraag onze Moraira Makelaars naar het onroerend goed van uw dromen

Vraag onze Moraira Makelaars naar de woning die u zoekt en wij helpen u deze te vinden. Bij BoCasa hebben we een interessante selectie van wederverkoop- en nieuwbouwwoningen: appartementen, villa's, herenhuizen, bungalows, boerderijen, ...

U zult genieten van onze zonnige appartementen in particuliere woonwijken met een gemeenschappelijk zwembad, een solarium waar u kunt kletsen met uw nieuwe buren terwijl u bruint, tuinen, kinderspeeltuin, parkeerplaats voor voertuigen, enz.

We hebben ook een prachtige portefeuille van gronden en percelen van verschillende groottes en locaties. Ze zijn gelegen in mooie woonwijken met geplaveide straten en verlichting en hebben water- en elektriciteitsaansluitingen. Kies de plek waar je wilt wonen en bouw je droomhuis. Wij adviseren u graag over alle stappen die nodig zijn om uit te voeren en brengen u in contact met de nodige professionals: architect, landmeter, enz.


BoCasa, uw Moraira Makelaars

Als u op zoek bent naar Moraira Makelaars, neem dan contact op met BoCasa en u zult het brede scala aan diensten zien dat wij onze klanten aanbieden. Wij staan u niet alleen bij tijdens het aankoopproces, maar staan u ook daarna bij met een interessante dienst na verkoop .

Onder onze meest voorkomende diensten benadrukken we het advies en beheer van:

 • NIE applicatie
 • Een bankrekening openen in Spanje
 • Een woonlening aanvragen
 • Notaris en eigendomsregister
 • Belasting betalen in verband met de aankoop van de woning
 • Uw huis inrichten en decoreren
 • Renovatie- en conditioneringswerken
 • Internet of Satelliet TV huren

Om contact met ons op te nemen, stuurt u een e-mail naar info@bocasa.nl of vult u het contactformulier in dat op onze website verschijnt. Bel desgewenst de telefoons:

+34 637 148 358 | +31 658 771 610

ONLINE VIEWINGS