BoCasa
Zoeken

Moraira Makelaars

Moraira Makelaars

De Noord-Costa Blanca is een van de meest spectaculaire plekken in de Spaanse Middellandse Zee. Wilt u in een mooie hoek van dit gebied wonen, vraag het dan aan onze Moraira Makelaars. Deze toeristische stad baadt in de zee en heeft een gevarieerde kustlijn waar prachtige klifbaaien bedekt met weelderige dennenbossen met elkaar verweven zijn. Het warme en kristalheldere water is ideaal om te duiken en te duiken of te snorkelen om de schoonheid van de zeebodem te ontdekken.

Het populaire strand van L'Ampolla ligt in het stedelijke centrum van Moraira , dat wordt beschouwd als het langste strand van de stad. Dit stadsstrand met gemakkelijke toegang, heeft een grote parkeerplaats waar u zich met het hele gezin kunt verplaatsen om een aangename ochtend door te brengen met het bouwen van zandkastelen of te ontspannen in een hangmat terwijl u bruint. Het strand is gelegen in een gebied van diensten en uitgaansgelegenheden waar u tal van restaurants vindt waar u de typische lokale keuken kunt proeven. Maar als u geen minuut wilt verspillen aan genieten op het strand, vindt u strandbars op het zand, naast de zee, waar u graag zult genieten van een voortreffelijke paella met zeevruchten .

Moraira is een moderne stad geworden die is uitgerust met alle noodzakelijke infrastructuren om comfortabel te leven, waaronder we benadrukken:

  • Winkelcentra, gevarieerde winkels, supermarkten
  • Gezondheidscentrum, privé medische consulten, apotheken
  • Professionele kantoren: advocaten, adviseurs, ...
  • Vrijetijdsgelegenheden, livemuziek, discomuziek
  • Restaurants, bars, cafés met zonnige terrassen, enz.

Vraag onze Moraira Makelaars naar het onroerend goed van uw dromen

Vraag onze Moraira Makelaars naar de woning die u zoekt en wij helpen u deze te vinden. Bij BoCasa hebben we een interessante selectie van wederverkoop- en nieuwbouwwoningen: appartementen, villa's, herenhuizen, bungalows, boerderijen, ...

U zult genieten van onze zonnige appartementen in particuliere woonwijken met een gemeenschappelijk zwembad, een solarium waar u kunt kletsen met uw nieuwe buren terwijl u bruint, tuinen, kinderspeeltuin, parkeerplaats voor voertuigen, enz.

We hebben ook een prachtige portefeuille van gronden en percelen van verschillende groottes en locaties. Ze zijn gelegen in mooie woonwijken met geplaveide straten en verlichting en hebben water- en elektriciteitsaansluitingen. Kies de plek waar je wilt wonen en bouw je droomhuis. Wij adviseren u graag over alle stappen die nodig zijn om uit te voeren en brengen u in contact met de nodige professionals: architect, landmeter, enz.


BoCasa, uw Moraira Makelaars

Als u op zoek bent naar Moraira Makelaars, neem dan contact op met BoCasa en u zult het brede scala aan diensten zien dat wij onze klanten aanbieden. Wij staan u niet alleen bij tijdens het aankoopproces, maar staan u ook daarna bij met een interessante dienst na verkoop .

Onder onze meest voorkomende diensten benadrukken we het advies en beheer van:

  • NIE applicatie
  • Een bankrekening openen in Spanje
  • Een woonlening aanvragen
  • Notaris en eigendomsregister
  • Belasting betalen in verband met de aankoop van de woning
  • Uw huis inrichten en decoreren
  • Renovatie- en conditioneringswerken
  • Internet of Satelliet TV huren

Om contact met ons op te nemen, stuurt u een e-mail naar info@bocasa.nl of vult u het contactformulier in dat op onze website verschijnt. Bel desgewenst de telefoons:

+34 637 148 358 | +31 658 771 610

Moraira Makelaars

Vraag naar BOCASA, Moraira Makelaars, en maak kennis met alle gemakken van het leven in dit gebied en de verschillende eigenschappen die wij u kunnen bieden. Wij zijn specialisten in onroerend goed in Moraira, dus je zult het niet moeilijk vinden om het huis van je dromen bij ons te krijgen. 

Hoewel Moraira in Spanje ligt, is het tegenwoordig praktisch een buitenlandse stad geworden, aangezien 70% van de inwoners, ongeveer 10.000 hoewel dit in de zomer oploopt tot 36.000, uit andere Europese landen komen die besloten hebben om zich in dit charmante vissersdorpje te vestigen om van de zon en de prachtige stranden te genieten. 

U vindt er inwoners van verschillende nationaliteiten zoals: Spaans, Engels, Belgisch, Duits, Zweeds, Frans en Nederlands. Het profiel van onze klanten die onroerend goed hebben gekocht in Moraira komt overeen met een middelbare leeftijd. 

Hoewel Moraira vroeger een vissersdorp was, is het erin geslaagd om uit te breiden en een moderne stad te worden met de infrastructuur om comfortabel te leven en tegelijkertijd is het erin geslaagd om zijn tradities en cultuur te behouden. Wat voor soort diensten en faciliteiten zijn er? 

  • Vrijetijdscentra, concerten, culturele activiteiten
  • Commerciële ruimten, kruidenierswinkels, supermarkten...
  • Strandbars, bars, restaurants
  • Apotheken, medische centra, dokterspraktijken, politiebureaus, brandweerkazernes...
  • Juridische diensten zoals advocaten, beheerders, notarissen, enz.


Maak kennis met ons makelaarskantoor, Moraira Estate Agents, en vind alles wat u nodig heeft om rustig te wonen

Maak kennis met ons makelaarskantoor, Moraira Estate Agents, en vind alles wat je nodig hebt om te genieten van een vol leven zonder problemen. 

Kent u het populaire strand van L'Ampolla? Het is gelegen in het centrum van Moraira, het is het langste strand van de stad en heeft een gemakkelijke toegang, met een parkeerplaats die u zal helpen om te verplaatsen met het hele gezin om te genieten van een heerlijke dag op het strand. 

U kunt een boek lezen onder de parasol of een kleurtje krijgen in de zon terwijl uw kinderen zandkastelen bouwen of zwemmen in het kalme water. s Middags kunt u naar een van de nabijgelegen restaurants gaan om de dag vol heerlijke momenten voort te zetten en uzelf te verwennen met typische streekgerechten, u zult dol zijn op de voortreffelijke paella met zeevruchten ....


Deze en vele andere voordelen Moraira Makelaars een unieke plek om een nieuwe of wederverkoop woning te kopen

Raadpleeg de verschillende eigenschappen van Moraira Makelaars en u zult een lijst van eigenschappen met een onklopbare kwaliteit-prijs verhouding te ontdekken
In ons agentschap, Moraira Real Estate Agents, vindt u alle soorten eigenschappen: 

  • Onafhankelijke strandappartementen
  • Traditioneel ontworpen bungalows met eigen solarium en terrassen
  • Gemeenschappelijk zwembad en tuinen
  • Gymnasium, paddle tennisbaan, jacuzzi en sauna 
  • Luxe villa's in open valleien met uitzicht op zee en wijngaarden 
  • Villa's omringd door mediterrane dennenbossen
  • Flats met grote terrassen in het centrum van Moraira en op loopafstand van het strand
  • Landhuizen omgeven door prachtige natuur  

De meest voorkomende soorten woningen in dit gebied zijn herenhuizen, vrijstaande huizen, bungalows, villa's... We hebben gelijkvloerse woningen ideaal voor het installeren van een zwembad en te genieten van de functionaliteit en villa's verdeeld over meerdere verdiepingen ontworpen voor gezinnen op zoek naar privacy en intimiteit. 

Onze woningen zijn gelegen in exclusieve resorts en residentiële complexen die vele voorzieningen bieden, waaronder een kinderspeelplaats, groot gemeenschappelijk zwembad en groene zones voor leuke momenten.


Vertel ons wat voor soort woning u zoekt en BOCASA, Moraira Makelaars, zal een gedetailleerde persoonlijke selectie voor u maken

Wij moedigen u aan om naar onze kantoren te komen en ons te vertellen wat voor soort woning u zoekt, zodat ons makelaarskantoor BOCASA, Moraira Makelaars, een gedetailleerde selectie voor u kan maken.

Onze eigendommen combineren perfect de zee en de bergen dankzij hun bevoorrechte locaties, naast de zee of op de top van bergen. Vanuit de grote ramen ziet u alle onvergetelijke bezienswaardigheden om nooit te vergeten: uitzicht op kliffen, de Middellandse Zee, velden met gewassen of lommerrijke bomen. 

Onze flats aan het strand zijn perfect voor koppels of gezinnen die op zoek zijn naar een tweede huis en lange vakantieverblijven. Ze bieden veel comfort aan iedereen die ze koopt, omdat u de auto nauwelijks hoeft te gebruiken, en u veel diensten en het strand op loopafstand hebt. 

Kunt u zich voorstellen elke ochtend naar het strand te gaan en een wandeling te maken terwijl u naar de zonsopgang kijkt? En wat dacht u van ontbijten terwijl u naar de blauwe Middellandse Zee kijkt in een van de cafés in de haven? Een ander ideaal plan is om te dineren of te lunchen op uw aangename terras, vanuit uw villa of bungalows, terwijl u luistert naar het gezang van de vogels en de frisse lucht inademt. 


In BOCASA, Moraira Makelaars, kennen we zeer goed alle hoeken van het gebied

Wij zijn BOCASA, een deskundig makelaarskantoor van Moraira Makelaars, die het hele gebied perfect kennen. Dat is de reden waarom wij u uitstekende mogelijkheden bieden: 

  • Unieke prijzen in de onroerend goed markt
  • Beschikbare eigenschappen die zeer goed passen bij uw zoekopdracht
  • Toeristische gids voor de lokaliteit
  • Mooie en veilige urbanisaties om in te wonen: San Jaime, Pinar de Abogado, Paichi, Coma de los Frailes, Moraira Park, Alcasar, Benimeit, Cabo Blanco. La Cometa, Moraira Centrum, El Alcazar, El Tesoro, Arnella, Pla del Mar, El Portet, Fanadix, La Zapatero, Sol Park, Moravit...
  •  Informatie over het koopproces 

In ons makelaarskantoor hebt u toegang tot een groep vastgoedexperts in Moraira in wederverkoop en nieuwbouw van eigendommen in Moraira en in Jávea, Benitachell, Cumbre del Sol...


Raadpleeg ons agentschap BOCASA, Moraira Makelaars, voor meer informatie over de eigendommen die u het beste bevallen

Als onze eigendommen u bevallen, vertrouw dan op BOCASA, Moraira Makelaars, voor meer informatie. Bekijk onze lange ervaring in de onroerend goed markt en in de internationale klantenservice. U zult houden van onze vriendelijke en vriendelijke service en onze conversatie. Wij spreken Engels en Nederlands, dus taal zal geen probleem zijn. 

Wij willen uw koopproces gemakkelijk en eenvoudig maken. Dat is waarom wij u kunnen adviseren over alle aspecten van uw huis aankoop, zoals:

  • Het aanvragen van een NIE
  • Het openen van een bankrekening in Spanje
  • Het aanvragen van een hypothecaire lening
  • Afsluiten van satelliet TV, internet, nutsvoorzieningen (water, elektriciteit, gas, telefoon, etc.)
  • Onderhoud van uw tuin en zwembad
  • Renovaties 
  • Decoreren van uw huis
  • enz.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen en:

  • Stuur een e-mail naar info@bocasa.nl 
  • Vul het contactformulier in
  • Bel een van de volgende telefoonnummers: +34 637 148 358 | +31 658 771 610


Contact BOCASA NEEMT CONTACT MET U OP

Responsable del tratamiento: BoCasa Real Estate SL, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp