BoCasa
Zoeken

Villa te koop in Javea

Villa te koop in Javea

Op zoek naar een ongelooflijke ervaring aan de Middellandse Zeekust? Je hebt geluk gehad. BoCasa biedt u prachtige Villa te koop in Javea om een plezierige tijd door te brengen met uw gezin in de buurt van de meest exotische stranden en grotten: Cala Blanca, Cada de Ambolo, Playa de la Granadella, Cala Sardinera, Cala Barraca o Portitxol . Welkom in het prachtige stukje paradijs van Costa Blanca Noord!

Wij raden u aan om de meest ongewone plaatsen van de kust van Alicante te verkennen die in een onroerend goed te koop in Javea wonen. U zult genieten van een duik in het prachtige onderwaterleven of de promenade aan zee, samen met uw gezin en kinderen terwijl u luistert naar het ontspannende geluid van de zee. Iedereen kijkt uit naar de zomervakantie om te profiteren van de zonnige dagen van Costa Blanca, Spanje. Wil je meedoen aan het avontuur?

De diensten van BoCasa zijn gericht op Noord-Europese mensen (Britten, Nederlanders, Duitsers, Vlamingen) die op zoek zijn naar een tweede huis in Costa Blanca Noord of willen investeren in een woning om een huurrendement te krijgen . Wat is uw doel? Bij BoCasa bieden we allerlei wederverkoopeigenschappen en nieuwbouwwoningen, zodat u vrij kunt kiezen.

Wat te weten over onze Villa te koop in Javea

Als u hier bent, komt dit omdat u geïnteresseerd bent in het kopen van Villa te koop in Javea. Voordat we deze belangrijke beslissing nemen, willen we u informeren waar onze huidige huizen aan de Costa Blanca Noord zich precies bevinden. Op die manier heb je een breed perspectief.

Dus als u onze onroerendgoedaanbiedingen bezoekt, zult u zich realiseren dat we twee verschillende gebieden hebben die variëren van Denia tot Calpe: enerzijds kustplaatsen en anderzijds dorpjes in het binnenland:

  • Kustdorpen en steden: Moraira, Javea, Benissa Coast en Benitachell (Cumbre del Sol.
  • Binnenland: Teulada, Gata de Gorgos, Jalon, Lliber of Pedreguer.

Wat heeft uw voorkeur: een privévilla met zwembad in Jalon Javea of een vrijstaande villa aan de kust van Javea ? Wat u ook beslist, wij staan aan uw zijde. Desondanks kunt u genieten van het beste van beide werelden omdat ze dichtbij zijn. De Jalon-vallei biedt een prachtig uitzicht op zee naar de vallei vol mediterrane bomen en frisse natuur. Het duurt slechts 20 minuten om de kust van Javea te bereiken. Denk na over je beste keuze. Waar zou uw gezin meer van genieten?


Als u geïnteresseerd bent in Villa te koop in Javea, neem dan contact op met onze makelaars aan de Costa Blanca Noord

Onze Nederlandse onroerend goed consultants in Alicante , die vloeiend vele talen spreken, zijn specialist in het vinden van uw woning zo snel mogelijk . Als u bijvoorbeeld geïnteresseerd bent in het kopen of investeren in villa te koop in Javea, zullen we u die eigenschappen laten zien die het beste aan uw eisen voldoen: een vrijstaande villa in Javea met zwembad? Een privévilla met tuin in de Jalon-vallei? Vertel ons.

Heeft u meer informatie nodig over onze services of andere eigendommen? Neem gerust contact op met ons team, dat u graag ontvangt en uw belangen behartigt .

Contact BOCASA NEEMT CONTACT MET U OP

Responsable del tratamiento: BoCasa Real Estate SL, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp