BoCasa
Zoeken

238 Huizen te koop in Costa Blanca Noord

Op zoek naar een bestaande woning aan de Spaanse kust?

Huizen te koop in Costa Blanca Noord

Ontdek een selectie uit de grote verscheidenheid aan resale objecten in deze prachtige regio tussen Denia en Calpe. Van villa’s en bungalows tot aan appartementen en landhuizen. Van een penthouse met zeezicht tot aan de rust van een authentiek landhuis met veel eigen grond in de bergen. 

Via onze contacten kunnen wij uit een veel breder aanbod putten dan de objecten die u vindt in onze zoekfunctie. Dus geef gerust aan ons door wat u precies zoekt, tevens kunnen we gezamenlijk uw voorkeuren bespreken en gaan wij zonder verplichting voor u op zoek in al het onroerend goed Costa Blanca dat beschikbaar is. 

Contact BOCASA NEEMT CONTACT MET U OP

Responsable del tratamiento: BoCasa Real Estate SL, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp