BoCasa
Zoeken

328 Huizen te koop Costa Blanca

Een huis kopen aan de Costa Blanca

Vind uw woning met onze zoekfunctie

Als u erover denkt een woning te kopen in Spanje biedt onze zoekfunctie u een uitgebreide selectie aan koopwoningen aan de Costa Blanca. Bestaande huizen en nieuwbouw objecten beschikbaar in de Marina Alta, zoals o.a. appartementen in Javea, villa’s in Moraira en finca’s in Jalon.

Wij nodigen u uit onze selectie rustig te bekijken en mocht uw droomhuis er niet tussen zitten horen wij graag waar u wel naar zoekt. Wij werken met vele verkopende partijen samen waardoor wij uit een nog veel breder aanbod kunnen putten. Wij stellen aan de hand van uw zoekprofiel dan een selectie op en sturen u deze per e-mail.

BoCasa helpt u hiermee aan uw ideale vastgoed object aan de Spaanse kust en wij staan tot uw beschikking voor uw eventuele vragen.

Contact BOCASA NEEMT CONTACT MET U OP

Responsable del tratamiento: BoCasa Real Estate SL, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp