BoCasa
Zoeken

Huizen te koop Moraira

Huizen te koop Moraira

Ontdek onze verschillende soorten huizen te koop Moraira: appartementen met uitzicht op zee , appartementen aan het strand , villa's met privézwembad , bungalows met zonnig terras , percelen , herenhuizen met gemeenschappelijk zwembad, open vallei landhuizen , finca's en ga zo maar door.

We hopen dat u uw mediterrane onroerend goed te koop zult vinden in onze catalogus vol met wederverkoop en nieuwbouwgebouwen met korte afstand tot het strand en bovendien, nabij de meest prestigieuze golfbanen: Golf Ifach (Benissa), Altea Club the Golf, Puig Campana (Finestrat, Benidorm) en nog veel meer. Of u nu van golfen houdt of van de mediterrane zon en strandtoerisme geniet , onze accommodaties zijn ideaal voor u. Kom naar het stukje paradijs waar je altijd al had willen zijn. Onze makelaars aan de Costa Blanca Noord maken het u en uw gezin gemakkelijk.

Als u uw welzijn wilt verbeteren, probeer dan eens te wonen in een appartement aan het strand in Javea met uitzicht op zee of in een open vallei landhuis in Jalon . We zijn er zeker van dat u zo veel tijd zult besteden aan het bouwen van zandkastelen met uw kinderen of aan het lunchen op de beroemde "chiringuitos" die zich voor de zee bevinden. Verlaat het restaurant niet zonder de paella en de gastronomische mediterrane tapas te proeven!

Hoe onze huizen te koop Moraira eruit zien?

Als u op zoek bent naar huizen te koop Moraira, om een welverdiende vakantie, een ontspannen pensioen of een investering met een hoog rendement door te brengen, vertrouw ons dan als uw persoonlijke onroerend goed adviseur aan de Costa Blanca. Omdat BoCasa alleen gericht is op de belangen van de koper, kunnen we onze klanten helpen bij het verkrijgen van een NIE-nummer, het overdragen van hulpprogramma's, evenals advies over verzekeringen, renovaties en onroerendgoedbeheer .

Er wordt gezegd dat wonen in de Middellandse Zee zo leuk is. Weet u waarom? Vanwege de kwaliteit van hun stranden, de zonnige sfeer en de verscheidenheid aan vrije tijd waar u van kunt genieten. Profiteer van de huidige verlaagde prijzen van onze appartementen te koop in Moraira, percelen in Cumbre del Sol of wederverkoop bungalows in Benimeit Alicante.

Tijdens onze woningzoeker kunt u elk detail van het gebouw en de extra services die u verkiest verkennen: privé- of gemeenschappelijk zwembad, prachtige tuin, uitzicht op de bergen of de zee, terras, barbecue , ecc. Kun je je voorstellen zonnebaden in een hangmat terwijl je luistert naar het geluid van de golven? Wat een voorrecht!


Vraag onze makelaars aan de Costa Blanca voor meer informatie over onze huizen te koop Moraira

Heeft u een vraag over onze huizen te koop Moraira of onze diensten ? Neem geheel vrijblijvend contact op met onze onroerendgoedadviseur aan de Costa Blanca . Ze zullen zo blij zijn om te leren kennen op de manier die u verkiest: zittend op een mooi zonneterras, per e-mail, telefoon of op ons kantoor. Voel je vrij om het detailcontact te kiezen dat het beste bij je past.

We kijken ernaar uit om te helpen bij het vinden van uw huis in Spanje.

Contact BOCASA NEEMT CONTACT MET U OP

Responsable del tratamiento: BoCasa Real Estate SL, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp