BoCasa
Zoeken

Moraira aankoopmakelaar

Moraira aankoopmakelaar

Wil je op een bijzondere plek aan de Costa Blanca wonen? Dan heeft u een Moraira aankoopmakelaar nodig om u te helpen bij het vinden van het huis dat bij uw gezin past. Deze prachtige stad, omringd door de Middellandse Zee, is de plaats die door duizenden Europese inwoners is uitgekozen om:

  • Breng de zomer door
  • breng uw vakantie op elk moment van het jaar door
  • verhuizen als ze met pensioen gaan
  • telewerken terwijl u geniet van een unieke natuurlijke omgeving

Moraira biedt een prachtig klimaat waar de zon meer dan driehonderd dagen per jaar schijnt en er weinig neerslag valt. Door deze klimatologische omstandigheden kunnen ze zonnebaden en allerlei buitenactiviteiten ondernemen. De lente is een ideale tijd om door de berggebieden rond het stadscentrum te wandelen om de prachtige hoekjes van dit deel van de Middellandse Zeekust te leren kennen. Trek geschikt schoeisel aan en vergeet uw verrekijker niet om duidelijk de verschillende perspectieven te observeren die worden geboden door de verschillende gezichtspunten die u onderweg tegenkomt. Aan het einde van de tour wil je zeker aan een strandbar naast het strand zitten en genieten van een voortreffelijke paella met zeevruchten. Bestel bij het dessert een mistela en u zult genieten van een exquise zoete likeur, typisch voor Moraira , die op traditionele wijze wordt gemaakt met de Muscat-druif die wordt geoogst in de populaire wijngaarden.

Moraira heeft acht kilometer kustlijn waar prachtige baaien met kristalhelder en warm water met elkaar verweven zijn, ideaal om plezier te hebben met het gezin, watersporten te beoefenen of te ontspannen in de zon.

Als u op zoek bent naar een Moraira aankoopmakelaar, dan heeft Bocasa een ruim aanbod aan woningen in de bergen en aan zee

Als u op zoek bent naar een Moraira aankoopmakelaar, zult u genieten van de professionaliteit van BoCasa . Wij zijn gespecialiseerd in eigendommen aan de Noord Costa Blanca en in Moraira bieden wij u een uitgebreide portefeuille van land, villa's, appartementen, bungalows, herenhuizen etc. van nieuwbouw en wederverkoop.

We hebben percelen omgeven door dennenbossen met verschillende locaties en oppervlakken, zodat u degene kunt kiezen die het beste bij uw interesses past en u uw volledig gepersonaliseerde huis kunt bouwen. Aarzel niet om ons te vragen naar de nodige stappen met betrekking tot de bouw van een huis in Spanje. We hebben een relatie van vertrouwde professionals die u zullen helpen het huis van uw dromen waar te maken.

Onze appartementen hebben grote terrassen en bevinden zich in woonwijken met zwembaden, tuinen, speeltuinen, paddle-tennisbanen, parkeerplaatsen voor voertuigen, enz. We hebben ook appartementen in het stadscentrum naast alle voorzieningen. Wonen in een appartement met uitzicht op de jachthaven van Moraira en de Peñón de Ifach ? Onze charmante herenhuizen in traditionele Spaanse stijl zullen indruk op u maken. We hebben een grote selectie gelegen in de belangrijkste urbanisaties van Moraira.


Als u een Moraira aankoopmakelaar nodig heeft, vertrouw dan op BoCasa

Neem contact op met BoCasa als u een Moraira aankoopmakelaar nodig heeft. We stellen onze lange professionele carrière tot uw beschikking om u te helpen bij het vinden van het huis dat u zoekt in Spanje.

Vul het contactformulier in dat op onze website verschijnt en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook een e-mail sturen naar info@bocasa.nl of bellen op: +34637148358 | +31658771610.

Contact BOCASA NEEMT CONTACT MET U OP

Responsable del tratamiento: BoCasa Real Estate SL, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp