BoCasa
Zoeken

Onroerend goed Costa Blanca

Onroerend goed Costa Blanca

BoCasa doet er alles aan om u het onroerend goed Costa Blanca Noord te laten zien dat het beste aan uw eisen voldoet: appartementen aan het strand, villa's met open vallei met privézwembad, duplex op het zuiden, moderne penthouses met uitzicht op zee , landhuizen met grote tuin en veel percelen dicht bij de zee.

Waar zijn onze panden te koop in Costa Blanca Noord precies gelegen? Zoals u kunt zien in onze catalogus, bieden we alle soorten huizen aan in twee verschillende gebieden:

  • Binnenlandse gebieden : Jalon, Lliber, Teulada, Jesus Pobre, Murla, Alcalalí, Orba, Parcent y Pedreguer
  • Kustplaatsen : Javea, Moraira, Benissa Coast, Cumbre del Sol, Calpe, ecc.

Vraag gerust meer informatie aan onze Real Estate Consultants aan de Costa Blanca, die u graag helpen in uw eigen taal, of u nu Engels of Nederlands spreekt. BoCasa richt zich alleen op de belangen van de kopers. Bovendien zijn onze diensten op het gebied van onroerend goed volledig gratis voor de partijen van de koper, aangezien we de commissie innen bij de partijen van de verkoper. Verspil geen tijd of geld. Samen kunnen we uw dromen over wonen in de Middellandse Zee waarmaken door een probleemloos aankoopproces.


Geniet van de mediterrane levensstijl met een Onroerend goed Costa Blanca

Als u een natuurliefhebber bent , zijn we er trots op u een onroerend goed Costa Blanca Noord aan te bieden met gemakkelijke toegang tot de meest spectaculaire stranden. Beslis over het type huis dat uw aandacht trekt en kom dichter bij de grootste geneugten van de mediterrane manier van leven, samengevat in zon, strand, golf en gastronomie.

Als u in onze appartementen aan het strand in Javea of herenhuizen aan zee in Moraira verblijft, heeft u de kans om te baden in helder water en op elk moment langs de kust te wandelen. Er is nog iets opwindender dan wakker worden met een zonneschijn en uitzicht op de turquoise wateren van de Middellandse Zee. De meeste van onze woningen op het zuiden te koop in Costa Blanca Noord bestaan uit een buitenterras om te zonnebaden en vervolgens af te koelen in het zwembad.

Costa Blanca staat ook bekend als "De kust van de golf" . Daarom komen golfers uit heel Europa om te strijden of uren te trainen onder een felle zon. Zou je in hun schoenen willen staan? Vertrouw dan onze Britse en Nederlandse vastgoedadviseur in Spanje, die u zal helpen bij het vinden van uw juiste golfbezit te koop aan de Costa Blanca.

Heeft u interesse in een Onroerend goed Costa Blanca? Blijf op de hoogte van de beste prijzen en locaties

Geniet van de aangename temperaturen in een Onroerend goed Costa Blanca met balkon, zwembad en panoramisch uitzicht op de kust . Onze brede huizen bieden ons de kans om uw droomhuis in een recordtijd te vinden. Om dit te doen, moeten we een brede kennis over u krijgen.

Neem zo nodig geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaande contactgegevens:

Contact BOCASA NEEMT CONTACT MET U OP

Responsable del tratamiento: BoCasa Real Estate SL, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp